Berbeceanu o DEMOLEAZĂ pe Carmen Dan, după uciderea polițistului din Timiș: ”NU, doamnă ministru, colegul nostru NU avea echipament de protecție!”


Berbeceanu o DEMOLEAZĂ pe Carmen Dan, după uciderea polițistului din Timiș: ”NU, doamnă ministru, colegul nostru NU avea echipament de protecție!”

Comisarul Traian Berbeceanu a reacționat cu duritate pe Facebook, la scurt timp după ce Cristian Amariei – un polițist de 44 de ani din Timiș – a fost ucis în misiune de un fugar dat în urmărire internațională.

Berbeceanu îi transmite ministrei PSD-iste a Internelor – Carmen Dan, fostă secretară la o școală din Videle – că regretatul agent nu avea echipament de protecție, la Timiș neajungând încă niciuna dintre miile de veste antiglonț pe care teleormăneanca le-a promis în urmă cu… doi ani, întrucât guvernarea PSD a fost mult, mult mai interesată de mutilarea Justiției, de amnistie, grațiere și de gazarea românilor pașnici în Piața Victoriei.

Podul.ro vă prezintă comentariul lui Traian Berbeceanu.

”S-a mai prăpădit un poliţist aflat în misiune, doamna Carmen Dan. De astă dată, împuşcat de un infractor recidivist, urmărit internaţional.

Nu doamnă ministru, colegul nostru nu avea echipament de protecţie, nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglonţ promise în urmă cu doi ani.

Nu doamnă ministru, poliţistul ucis şi colegii lui nu erau înarmaţi cu pistoalele de ultimă generaţie promise, ci cu pistoletele Carpaţi, vechi, decalibrate şi absolut neperformante.

Ştim, doamna ministru, că partidul care v-a propulsat în funcţie a risipit energii şi resurse deosebite pentru amnistie, pentru graţiere, pentru reducerea limitelor prescripţiei faptelor penale.

Poate că de aceea, doamnă ministru, nu v-a mai rămas timp să vă gândiţi la poliţiştii înjunghiaţi în gări şi la cei împuşcaţi în misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-şi desfăşoară activitatea în stradă.

 Ştim însă sigur că vă veţi grăbi cu înaintarea în grad, post mortem, a EROULUI NOSTRU! Gest care nu mai foloseşte nimănui, doamnă ministru...”, a scris Traian Berbeceanu.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.