Bilanț înspăimântător în Italia: 250 de morți doar în ultimele 24 de ore. Peste 2000 de noi infectări. COVID-19 face ravagii în Peninsulă


Bilanț înspăimântător în Italia: 250 de morți doar în ultimele 24 de ore. Peste 2000 de noi infectări. COVID-19 face ravagii în Peninsulă

Nu mai puțin de 250 de morți și peste 2000 de noi infectări au fost anunțate în ultimele 24 de ore, în Italia, bilanțul acesta fiind cel mai negru din ultimele trei săptămâni, de când a izbucnit pandemia de COVID-19 în Europa.

Aceasta în condițiile în care guvernul de la Roma a luat măsuri de o duritate fără de precedent, încă de acum câteva zile, întreaga țară fiind sub carantină. 

După trei săptămâni de pandemie COVID-19, Italia înregistrează, potrivit Digi24 TV, 1266 de morți și peste 6000 de îmbolnăviri.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.