Bolșevicul Meleșcanu, pensie specială și salariu baban. Năsui: "Acum este momentul să ne asigurăm că astfel de povești vor fi doar istorie, și nu regula unei alte generații de sacrificiu"


Bolșevicul Meleșcanu, pensie specială și salariu baban. Năsui: "Acum este momentul să ne asigurăm că astfel de povești vor fi doar istorie, și nu regula unei alte generații de sacrificiu"

Deputatul USR Claudiu Năsui prezintă cât încasează lunar de la statul român bolșevicul Teodor Meleșcanu, cel despre care a decis CCR că a condus ilegal Senatul. 

Concret, Meleșcanu primește aproximativ 25 de mii de lei pe lună de la statul român, 9000 fiind pensia specială și 14000 de lei salariul de la Senat.

Redăm mesajul deputatului USR:

"Teodor Meleșcanu refuză să plece. Unde să se ducă la 78 de ani după 53 de ani de lucru la stat?

Sunt câteva figuri în politică de care se pare că pur și simplu nu putem scăpa. Teodor Meleșcanu este unul dintre acești oameni. Politruc cu ștate vechi, domnul Meleșcanu căpușază statul de mai bine de 50 de ani.

Pentru dumnealui, valorile politice nu prea au părut a fi relevante. S-a dus unde i s-a oferit un loc cald. De la PDSR, strămoșul actualei ciume roșii, a încercat PD + PNL sub forma Alianței DA, ca apoi să se reorienteze spre PNL și, mai apoi, la ALDE. Ce au avut toate aceste partide în comun? Un loc cald pe bani buni pentru un cunoscut al sistemului.

Nu doar această traiectorie îl face special pe domnul Meleșcanu, ci și pensia de aproape 9000 de lei pe care o încasează lunar, asta pe lângă salariul de la Senat de 14.000 de lei pe care CCR a hotărât ieri că îl încasează ilegal.

Ce îl recomandă pe acesta pentru aceste remunerații barosane? De la haosul alegerilor din diasporă, la voturi false în Senat și până la acuzațiile că ar fi făcut parte din fosta securitate, toate se găsesc pe CV-ul informal al acestui bugetar consacrat.

Acest tip de personaje ar trebui să aibă o dată de expirare în politică mult mai scurtă de 50 de ani, iar acum este momentul să ne asigurăm că astfel de povești vor fi doar istorie, și nu regula unei alte generații de sacrificiu".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.