Bombele electorale amorsate de PSD, scoase la iveală de Oreste: "Acum așteaptă explozia care să-i pulverizeze pe guvernanții liberali"


Bombele electorale amorsate de PSD, scoase la iveală de Oreste: "Acum așteaptă explozia care să-i pulverizeze pe guvernanții liberali"

Jurnalistul Oreste Teodorescu a reliefat principalul element al strategiei PSD privind alegerile locale și parlamentare din 2020: pesediștii, precum întotdeauna, au lăsat o moștenire toxică următoarei guvernări, mizând că nu ei vor fi cei care vor deconta electoral, ci Executivul care se află la putere înainte de alegeri. Astfel, de această dată, "PSD a amorsat bomba măririi pensiilor cu 40% și dublarea alocației de stat pentru copii, iar acum așteaptă explozia care să-i pulverizeze pe guvernanții liberali care, mai ales după pandemie și după trei luni de gripare a economiei, nu le vor putea concretiza decât dacă aruncă în aer întreaga economie a țării și așa aflată într-un periculos defici".

"PSD și acoliții lui certați cu justiția vor domina în continuare atât dezbaterile parlamentare, cât și confruntările televizate, vor adopta și impune legi care vor face praf bugetul țării așteptând ca rechinul la pândă ca PNL, USR și PMP fie să le înghită pe nemestecate fiind an electoral", a mai subliniat Oreste. 

Întreaga strategie a PSD și cum trebuie să acționeze partidele anti-PSD vor fi subiectele emisiunii Jocuri de Putere, moderată de Oreste Teodorescu, de la ora 23. 

Oreste, pe Facebook: "Metoda clasică prin care ciuma roșie s-a reinventat de fiecare data este moștenirea toxică lăsată după predarea guvernării! Așa au năruit Convenția Democrată din perioada 1996-2000, așa au revenit triumfători în alegerile din 2016, după doar un an de guvernare tehnocrată! Asta speră și la alegerile din acest an! Pesedistii croiți cu dalta după chipul și asemănarea zeilor din Kiseleff au amorsat bomba măririi pensiilor cu 40% și dublarea alocației de stat pentru copii, iar acum așteaptă explozia care să-i pulverizeze pe guvernanții liberali care, mai ales după pandemie și după trei luni de gripare a economiei, nu le vor putea concretiza decât dacă aruncă în aer întreaga economie a țării și așa aflată într-un periculos deficit!

Toate elementele din acest sumbru tablou politic prefațează ce tip de campanii electorale vom avea atât la locale cât și la generale! PSD și acoliții lui certați cu justiția vor domina în continuare atât dezbaterile parlamentare, cât și confruntările televizate, vor adopta și impune legi care vor face praf bugetul țării așteptând ca rechinul la pândă ca PNL, USR și PMP fie să le înghită pe nemestecate fiind an electoral, fie să se războiasca între ele, împărțindu-și funcții virtuale, încă înainte de rezultatul alegerilor, fapt consumat deja în interiorul USR-PLUS.

Despre cum înțelege opoziția anti-PSD să joace această carte istorică vom afla de la Cristian Băcanu (PNL), Mihail Neamțu (PMP), Claudiu Năsui (USR), de la analistul economic Constantin Rudnitschi și jurnalistul Dan Bucura!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.