Bufonul Moscovei, urecheat de la București: Dodon, sfârșitul tău se apropie! Insultele la adresa României țin deschise porțile Kremlinului

Recentele atacuri suburbane ale premierului rusofil și socialist Ion Chicu au fost lansate la adresa României pentru a face pe plac Federației Ruse, avertizează diplomatul și politologul Radu Carp, pe Facebook, explicând că, la Chișinău, orice insultă la adresa României ”este o carte de vizită pentru a ține deschise ușile Kremlinului”.

Vă prezentăm clarificările diplomatului:

”Comportamentul premierului Chicu la adresa României nu trebuie să surprindă. Actuala echipă a președintelui Dodon a dorit să aducă atât de jos relația cu România pentru a face pe plac Federației Ruse.

Orice insultă la adresa României este o carte de vizită pentru a ține deschise usile Kremlinului.

România s-a comportat exemplar în relația cu Republica Moldova, fiind cel mai de încredere partener extern în luna cu COVID - 19. Primește acum o palmă nemeritată.

Orice gest inamical astăzi la adresa României va fi reconsiderat atunci când Republica Moldova va reveni pe traseul european. Cineva își va cere scuze la Chișinău – Dodon va fi în curând istorie”.