Camelia Tabacu deslușește misterul revenirii în scenă a Sorinei Pintea: "Banii au acest efect terapeutic minunat de a înzdrăveni orice pesedist muribund!"


Camelia Tabacu deslușește misterul revenirii în scenă a Sorinei Pintea: "Banii au acest efect terapeutic minunat de a înzdrăveni orice pesedist muribund!"

Jurnalista Camelia Tabacu a reacționat imediat după anunțul Sorinei Pintea conform căruia renunță la demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. 

CONSULTAȚI ȘI: Documentul TUPEULUI Sorinei Pintea. Șpăgăreasa ne râde în față din viloiul în care stă, revenind la conducerea Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Concret, jurnalista a criticat tot circul făcut de Pintea privind starea de sănătate pentru a scăpa de arestarea preventivă cu care s-a ales după ce procurorii DNA au acuzat-o de luare de mită. Astfel, Camelia Tabacu, a precizat, într-o notă ironică, că tunurile pe care le poate da în vreme de criză COVID-19 au însănătoșit-o subit pe Pintea: "banii au acest efect terapeutic minunat de a înzdrăveni orice pesedist muribund".

Camelia Tabacu, pe Facebook: "De Covid-19, Sorina Pintea a redevenit manager al Spitalului Județean din Baia Mare. Păi nu îi mai este răuț, nu mai are partea stângă amorțită, nu mai e pe moarte? Acolo unde pușcăria îmbolnăvește, banii au acest efect terapeutic minunat de a înzdrăveni orice pesedist muribund. Vorba unui prieten, ciumele se ajută între ele. Ciuma Covid e un moment extraordinar pentru ciumele roșii de pe tot mapamondul să pape și ele ceva. Dacă nu acum când e liber la achiziții, atunci când?!".

Amintm că mai multe zeci de persoane au picat pradă mafiei TV, Antena 3 și RTV, privind starea de sănătate a pesedistei Sorina Pintea, ieșind în stradă în Baia Mare pentru a solicita eliberarea ei din arestul preventiv. (mai multe detalii AICI) Pintea a fost arestată preventiv în data de 29 februarie, dar eliberată ulterior de Curtea de Apel București, pe 6 martie, instituție unde judecătorii sunt aserviți PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.