Camelia Tabacu face radiografia momentului: "O judecătoare a protestat cu Jandarmeria-n coaste. Un hoț tremură pe un pat de spital, cu branule imaginare"

Jurnalista Camelia Tabacu reacționează după ce jandarmii au încercat să îi oprească pe magistrați să protesteze din nou pe scările Palatului de Justiție din București.

Concret, Camelia Tabacu  face radiografia momentului privind România: protestatari care sunt hăituiți de jandarmi, un electrician care protestează de unul singur în Teleorman împotriva clanului Dragnea, Liviu Dragnea, infractorul, care a fugit de justiție în spital, iar Sebastian Ghiță, mafiotul fugar, care nu are sânge în instalație să revină în România, deși mandatul de arestare i-a fost revocat. 

Redăm postarea jurnalistei:

„O judecătoare a protestat azi singură pe treptele Curții de Apel din București, cu jandarmeria-n coaste, un electrician protestează de mai multă vreme, singur și el, în fața Hotelului Turris al clanului Dragnea din Turnu Măgurele.

Un hoț tremură pe un pat de spital, cu branule imaginare. Un altul nu are curajul să vină în țară, deși mandatul de arestare i-a fost revocat.

Courage is grace under pressure, cum zicea sfântul Ernest Hemingway”, a scris Camelia Tabacu pe Facebook.