Camelia Tabacu, îndemn pentru simpatizanții USR-PLUS: "Singura decizie înțeleaptă, decentă, firească e să votăm Iohannis în turul doi!"


Camelia Tabacu, îndemn pentru simpatizanții USR-PLUS: "Singura decizie înțeleaptă, decentă, firească e să votăm Iohannis în turul doi!"

Foarte mulți simpatizanți ai USR-PLUS, dezamăgiți de neintrarea lui Dan Barna în turul al doilea al prezidențialelor, spun că nu vor merge la vot sau chiar că vor vota cu Viorica Dăncilă pe 24 noiembrie. 

În acest context, jurnalista Camelia Tabacu îndeamnă la calm și atrage atenția că "singura decizie înțeleaptă, decentă, firească e să votăm Iohannis în turul doi".

Mai mult, jurnalista subliniază că Alianța USR-PLUS a pierdut pe mâna ei la alegerile prezidențiale, iar acum trebuie creionată o analiză pentru a corecta greșelile. 

Redăm mesajul jurnalistei Camelia Tabacu:

"Așa cum, acum o săptămână, eram înțelept de acord cu toții că guvernul Orban trebuie susținut, așa și acum ne vom calma și vom vedea că singura decizie înțeleaptă, decentă, firească e să votăm Iohannis în turul doi. Lasați boticurile bosumflate de pisi țâfnoasă și priviți realitatea așa cum e. Asta e situația, asta e țara, ăștia suntem, atâta au reușit să convingă antreprenorul Barna și scutierii săi toxici gen Caramitru.

E limpede că USR-Plus a pierdut pe mâna lor și că trebuie analizat și mai ales schimbat. Cât mai repede, mai decent și fără războie interne distructive. Sper ca domnul Barna să aibă măcar înțelepciunea antreprenorului de pe urmă și să evite cât mai elegant o luptă intestină. E nevoie de un USR puternic și pregătit de locale și parlamentare. Eu știu de pe acum că tot pe ei o să-i votez...sper...sper să am ce vota".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.