Camelia Tabacu ironizează lupta lui Dragnea cu legumele și fructele importate: "Țăranul vorbește întruna despre mâncare. Cred că e în faza bulimică a existenței sale"


Camelia Tabacu ironizează lupta lui Dragnea cu legumele și fructele importate: "Țăranul vorbește întruna despre mâncare. Cred că e în faza bulimică a existenței sale"

Jurnalista Camelia Tabacu a reacționat după declarațiile de luni ale lui Liviu Dragnea, la Antena 3, unde și-a continuat lupta împotriva „microbilor”, adică a produselor alimentare importate, care se află printre primii lui inamici.

Concret, Camelia Tabacu îl ironizează pe Liviu Dragnea pentru aparițiile lui în presă mâncând produse „bio” de la „gospodarii români”, pentru că el e „patriot”. Astfel, obsesia președintelui PSD de a vorbi non-stop despre mâncare transmite despre acesta că "e în faza bulimică a existenței sale".

Redăm postarea Cameliei Tabacu, jurnalistă afiliată publicației Podul.ro:

"Livache: „când mănânc un iaurt cu căpșuni sau cireșe, nu vreau să fie cu chimicale, cu arome de căpșuni sau cireșe. Și nu vreau să mănânc roșii cu gust de rumeguș”.

Ai zice că omul a dat-o în parabole politice, dar nu. Țăranul chiar vorbește pe bune, întruna, despre mâncare. Uneori mai și molfăie live câte o roșie stropită sau ronțăie zgomotos câte o ridiche nespălată. E mereu cu mâinile alea hoațe pe câte o frunză. Cred că e în faza bulimică a existenței sale. Îngroașă stratul de osânză ca să reziste la temperaturi scăzute. Și nu la frigul de afară mă refer...”, a scris jurnalista pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.