Când va fi dezbătută și votată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă


Când va fi dezbătută și votată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a transmis că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi citită miercuri în Parlament de la ora 15. 

Totodată, PSD-istul a anunțat că dezbaterea și votul moțiunii de cenzură vor avea loc în data de 18 iunie. 

"Am picat de acord cu liderii de grup ca tot astăzi, la ora 15,00, să se citească moţiunea. Iar săptămâna viitoare, în ziua de marţi, după votul final, să fie votată şi moţiunea, să avem plen reunit. Am mai propus liderilor de grup, dacă tot facem plen reunit, să mergem şi pe componenţa comisiei validate de Biroul permanent reunit privind votul din diaspora, că până la sfârşitul sesiunii poate vom avea şi o lege votată", a spus Ciolacu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.