Caramitru îl pune la zid pe Barna pentru prezența în emisiunea lui "Coroiu": "Greu la deal cu șef micuț!"


Caramitru îl pune la zid pe Barna pentru prezența în emisiunea lui "Coroiu": "Greu la deal cu șef micuț!"

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat că va participa mâine de la ora 17 în cadrul emisiunii sursei "Coroiu" a Securității, tompeta PSD Ion Cristoiu, motiv pentru care a atras numeroase critici din partea electoratului pe care-l reprezintă. (mai multe detalii AICI

Printre cele mai acide voci critice se află și fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, care-i recomandă într-o notă ironică să lege relații mai strânse și cu patronul Antenei 3, Dan Voiculescu, sau cu oficina de propagandă rusească, Sputnik, dacă tot a ales să meargă în emisiunea lui Cristoiu. 

Andrei Caramitru, pe Facebook: "Eu zic sa meargă Dan si la Sputnik. Si după sa se împrietenească și cu Felix Voiculescu ce naiba. Greu la deal cu șef micuț. Ce sa le fac dacă îl țin acolo in vârf degeaba".

De altfel, reiterăm că Andrei Caramitru l-a mai criticat recent pe Dan Barna atunci când cel ultim menționat l-a asemănat pe președintele Klaus Iohannis cu Vadim Tudor. (mai multe detalii AICI

Totodată, amintim că Barna a mai participat și pe finalul anului 2019 în emisiunea turnătorului la Securitate Ion Cristoiu, iar această gravă greșeală atât din punct de vedere moral, cât și din prisma strategiei politice a fost sancționată de jurnalista Newsweek Ramona Ursu. Jurnalista preciza că pentru mulți, printre care și Dan Barna, au trecut degeaba 30 de ani de la Revoluție. (mai multe detalii AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.