Carmen Dan, DEZASTRU diplomatic: la ce întâlnire NU s-a prezentat. Reacția unui liberal: "Și-a injectat ceva în buze. De asta să fi fost ocupată?"

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan prezintă noi informații care arată cât de dezastruoasă este guvernarea PSD-ALDE pentru România. Concret, eurodeputatul PPE a transmis că ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut programată o întâlnire cu delegația de parlamentari germani condusă de Guntker Krichbaum la care însă nu s-a prezentat. 

"Aflu ca delegația de parlamentari germani condusă de Gunther Krichbaum, președintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Germaniei, a avut programată ieri o întâlnire cu ministrul Internelor, Carmen Dan. Când au ajuns la minister, i-a întâmpinat un secretar de stat care le-a spus că doamna Carmen Dan nu este disponibilă. E mai rău decât Viorica Dăncilă care a întârziat la întâlnirea cu Jean-Claude Juncker.
Așa ne reprezintă PSD în lume.
Cu demnitate? Nu, cu lașitate!", a scris eurodeputatul Siegfried Mureșan într-o postare pe Facebook. 


La informațiile prezentate de europarlamentarul Siegfried Mureșan a reacționat și Cristian Băcanu, președintele Comisiei Juridice din cadrul PNL București. Concret, avocatul a catalogat guvernarea PSD-ALDE ca fiind una rușinoasă. Mai mult, Cristian Băcanu s-a întrebat ironizând-o pe Carmen Dan dacă nu cumva a fost ocupată cu injectarea botoxului în buze și din acest motiv nu s-a putut întâlni cu oficialii germani. 

Siegfried Muresan ne informează că Doamna Carmen Decât Dan a refuzat să participe la o întâlnire prestabilită cu Delegația Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Germaniei (condusă de Gunther Krichbaum).

Mie mi se pare incredibil că un ministru din România refuză să participe la o întâlnire stabilită în prealabil cu înalți demnitari Germani. Această Guvernare este o ruşine!
PS - aparent Carmen Dan şi-a injectat ceva în buze. De asta să fi fost ocupată?”, scrie Băcanu în postare.