Carmen Dumitrescu atrage atenția privind amenințarea, tipică unui pușcăriaș recidivist, lansată de Ghiță: "Știu din surse certe că asta e strategia lor de campanie electorală"


Carmen Dumitrescu atrage atenția privind amenințarea, tipică unui pușcăriaș recidivist, lansată de Ghiță: "Știu din surse certe că asta e strategia lor de campanie electorală"

Infractorul scăpat în libertate, Sebastian Ghiță, care aspiră și la fotoliul de europarlamentar, a amenințat ca un derbedeu cetățenii care protestează împotriva abuzurilor PSD-ALDE din justiție. Concret, infractorul care intoxică prin RTV opinia publică a atras atenția că va interveni cu membri din PRU să îi ia la bătaie pe cei care protestează. Sebastian Ghiță are astfel un comportament de pușcăriaș recidivist.

"<Dacă le mai prindem pe bandele #rezist cum am văzut astăzi la Ministerul Justiției s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită ca să le dea niște șuturi în fund să îi trimitem acasă. Daca poliția nu intervine o să ne luăm la bătaie cu ei. Cum îi vom prinde distrugând instituții, o să le dăm o mamă de bătaie să plece acasă să ne lase în pace>, a fost reacția lui Sebastian Ghiță la protestele cetățenilor prin care susțin lupta magistraților pentru o justiție independentă, necontrolată politic, potrivit Aktual24.

În acest context, Carmen Dumitrescu, jurnalistă la Liber în Teleorman, a analizat amenințarea lui Ghiță, care în esență a transmis următorul mesaj: "când oamenii fără dosare penale se vor aduna să strige împotriva celor cu dosare penale și condamnări definitive, noi, băieții de la Partidul România Unită vom fi acolo să-i batem".

Totodată, Carmen Dumitrescu a menționat că, potrivit surselor sale, strategia PRU de campanie electorală va avea la bază fix această amenințare cu bătaia lansată de Sebastian Ghiță. 

"Nu știu dacă l-ați văzut pe infractorul Ghiță Sebi cum amenință cu bătaia, dar dacă nu ați apucat, poate ar trebui. Omul spune, în esență, următoarele: "când oamenii fără dosare penale se vor aduna să strige împotriva celor cu dosare penale și condamnări definitive, noi, băieții de la Partidul România Unită vom fi acolo să-i batem."
Ar trebui să luați amenințarea asta foarte în serios. Știu din surse certe că asta e strategia lor de campanie electorală. Da, e penal! Dar ce fel de campanie credeați că poate pune la punct un partid de infractori?", a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.