Carmen Dumitrescu dinamitează lamentările infractorului Sebastian Ghiță: "Persecutați sunt copiii cu potențial, toți oamenii care mai aveau uzul rațiunii și au fost alungați din România"


Carmen Dumitrescu dinamitează lamentările infractorului Sebastian Ghiță: "Persecutați sunt copiii cu potențial, toți oamenii care mai aveau uzul rațiunii și au fost alungați din România"

Infractorul Sebastian Ghiță a anunțat că nu va mai candida la europarlamentare în 2019 pentru a se dedica luptei împotriva Laurei Codruța Kovesi și a DNA, lamentându-se într-un mod penibil privind așa-zisa persecuție la care ar fi supuși el și alți apropiați.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Sebastian Ghiță se retrage. Nu mai vrea la Bruxelles. Se concentrează pe lupta cu Kovesi și DNA

În acest context, scriitoarea Carmen Dumitrescu dinamitează lamentările infractorului Sebastian Ghiță privind așa-zisa persecuție. Astfel, jurnalista Linber în Teleorman arată cine sunt adevărații persecutați, cetățenii care au fost nevoiți să plece din România pentru a-și construi viitorul. Pe cale de consecință, Carmen Dumitrescu îl cataloghează pe Ghiță ca fiind un nesimțit fără limite. 

"S-a retras Ghiță de la europarlamentare și se plânge de persecuție. Noi nu ne mai plângem de persecuția la care suntem supuși de atâția ani, persecuție care a alungat din țara asta pe toți copiii cu potențial și pe aproape toți oamenii care mai aveau uzul rațiunii... Știu, n-ar trebui comentat niciun cuvânt spus de un infractor, declarațiile unui ticălos fiind irelevante și mincinoase prin excelență, dar câteodată nesimțirea atinge niște limite greu de imaginat ca să nu-i dai o "ba pe-a mă-tii!" din când în când", a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.