Carmen Dumitrescu îi face profilul de mincinoasă lui Carmen Dan: "E un caz patologic"! Dezvăluirea scriitoarei: "O invidia pe Dăncilă!"


Carmen Dumitrescu îi face profilul de mincinoasă lui Carmen Dan: "E un caz patologic"! Dezvăluirea scriitoarei: "O invidia pe Dăncilă!"

Jurnalista Carmen Dumitrescu de la publicația Liber în Teleorman a publicat un editorial în care îi face profilul de mincinoasă lui Carmen Dan, actualul ministru de Interne. Sunt mai multe ipostaze relevate de scriitoarea Carmen Dumitrescu care evidențiază că actualul ministru de Interne, Carmen Dan este chiar un caz patologic, o parte din miciuni ținând de candidatura sa la Senat sau de momentul în care a mințit că în Teleorman sunt cel puțin 200 de librării, deși polițistul Marian Godină a susținut că nu există niciuna. Pe scurt, Carmen Dan are un "talent" în a minți despre orice, oricât de evident ar fi adevărul. 

Redăm o parte din editorialul scris de Carmen Dumitrescu:

"Actualul ministru de Interne al României este un caz de mincinos patologic. (...) De ce e important să înțelegem profilul mincinosului? Pentru a învăța din experiența altora lucruri pe care nu vrem să le trăim în propria noastră experiență. Se pune, mai nou, problema că ar exista o intenție a Danielei Dan de a candida la alegerile europarlamentare. Ea asta și-a dorit, de fapt, dintotdeauna, considerând, pe vremea când era un „biet prefect de Teleorman” că fericirea absolută e să fii Dăncilă. Daniela o invidia pe Viorica pentru Bruxelles! Ambiția nu i s-a schimbat între timp, dar Daniela Dan afirmă pe un post național de televiziune că „nu a existat nicio discuție” pe tema unei eventuale candidaturi la europarlamentare. În realitate, noi înțelegem din surse apropiate ei că tensiunile dintre ea și Dragnea au ca fundament chiar această intenție a ei, pentru că Internele n-o mai satisfac.

Dar, ca să înțelegem lejeritatea cu care minte deja celebra Dan Dana e important să privim puțin în urmă și să ne amintim două momente importante: librăriile și candidatura la Senat. Să le luăm pe rând! Ne amintim, deci, de polițistul Marian Godină, care nota, pe contul său de Facebook, faptul că în Teleorman nu există librării. Drept răspuns la această critică sănătoasă adusă județului, Dan Dana, pe atunci „perfectă” de Teleorman, consemna pe propria pagină de socializare că în Teleorman sunt cel puțin 200 de librării. Asta în condițiile în care orice locuitor al județului știe că în principalele orașe din județ există două, maximum trei locuri de unde se pot achiziționa cărți și locurile acelea nu au nimic de-a face cu ideea de librărie. Dar minciuna s-a repetat cu naturalețe, de câte ori a fost nevoie, fără ca fostei „perfecte” de Teleorman să-i tremure un muschi al feței de rușine. Căci, practic, ea nu făcea altceva decât să contrazică evidența. Zâmbind…

La scurt timp după acest episod a venit candidatura ei la Senat. Cu vreo câteva săptămâni înainte, informația a ajuns și la urechile jurnaliștilor liberi în Teleorman, astfel că subsemnata a scris un articol despre intenția Danielei Dan de a candida la parlamentare. A urmat o întreagă campanie de imagine a fostei „perfecte”, în care susținea că nici măcar nu e membru PSD ca să poată candida, că ea are planuri la județ, că subsemnata o denigrează, că i se pun la îndoială bunele intenții. Pentru ca, la data stabilită, Dragnea să vină în județ și să dea organizației lista cu viitorii candidați la parlamentare, Dan Dana fiind și cap de listă la Senat. Negocierea se purtase cu săptămâni înainte, deci „perfecta” avea toate informațiile și totuși… mințea!", a scris Camren Dumitrescu pe Liber în Teleorman. 

Citiți AICI editorialul integral

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.