Carmen Dumitrescu șterge pe jos cu porcarul lui Liviu Dragnea: "Nu-ți doresc decât să rămâi fără bani! Să-ți fie foame!". Cum își bate joc Valentin de viețile unor oameni pentru a pompa bani în echipa lui de fotbal


Carmen Dumitrescu șterge pe jos cu porcarul lui Liviu Dragnea: "Nu-ți doresc decât să rămâi fără bani! Să-ți fie foame!". Cum își bate joc Valentin de viețile unor oameni pentru a pompa bani în echipa lui de fotbal

Fiul porcar al pușcăriașului Liviu Dragnea și microbist confirmat, Valentin, reprezintă dovada că în Teleorman caracatița mafiei are tentaculele cel puțin la fel de înfipte, deși fostul președinte al PSD se află la închisoare. 

Jurnalista Carmen Dumitrescu de la pubicația Liber în Teleorman a dezvăluit în urmă cu 5 zile felul abject prin care fiul lui Dragnea încearcă să obțină bani pentru echipa de fotbal Turris-Oltul Turnu Măgurele pe care o patronează. Valentin Dragnea deține compania Nutrelo Group SA și are mai multe persoane care au pământul în arendă la acesta. "Aceste persoane, ale căror vieți depind de felul în care fiul lui Dragnea conduce afacerea, nu au mai primit banii cuveniți de o lungă perioadă de timp și nici produse, potrivit acordului încheiat, de mai bine de o jumătate de lună", relatează Carmen Dumitrescu. 

CITIȚI AICI ARTICOLUL INTEGRAL AL JURNALISTEI CARMEN DUMITRESCU: SURSE. Valentin Dragnea: “Mâine vreau sa am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toți unde vă este locul!”

Astfel, Valentin Dragnea pune presiune pe oamenii pe care îi are în arendă, căci are nevoie de 2 miliarde de lei pentru echipa de fotbal pentru a cumpăra jucători. "Mâine vreau să am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toți unde vă este locul !”, s-a răstit Dragnea Jr. fiind prezent la compania Nutrelo Group SA. Un angajat al companiei a povestit pentru Liber în Teleorman că pentru Valentin Dragnea "este mult mai importantă cumpărarea de jucători decât drepturile unor oameni amărâți care așteaptă banii pentru a-și cumpăra lemne pentru iarna".

Iritat că a apărut adevărul în presă, porcarul lui Liviu Dragnea a trimis pe 9 septembrie un drept la replică publicației Liber în Teleorman pe care nu-l vom reda aici pentru a nu irosi spațiul de pomană (cei interesați îl pot citi AICI).

Însă, redăm mesajul jurnalistei Carmen Dumitrescu care scoate la iveală faptul că Valentin Dragnea a plătit avocata Flavia Teodosiu pentru a fi redactat respectivul drept la replică, el nefiind în stare. Avocata Flavia Teodosiu ne aduce la cunoștință că Valentin Dragnea trăiește într-o iluzie, el crezând că articolul cu pricina, respectiv orice altceva îi mai poate strica imaginea care, de fapt, e alterată ireversibil

Pe final, jurnalista și scriitoarea Carmen Dumitrescu îi transmite porcarului Valentin Dragnea că speră că va ajunge la fel de sărac precum unul din oamenii căruia nu îi plătește arenda la timp. 

"Valentin Dragnea, prin avocatul Flavia Teodosiu, specifică în cadrul dreptului la replică sau, mai corect, întâmpinării trimise ziarului Liber în Teleorman faptul că articolul scris de mine, legat de modul în care finanțează el echipa de fotbal a sufletului său, îi aduce indubitabil un prejudiciu de imagine.

Boss, vreau să-ți zic că nimeni nu-ți mai poate aduce ție un prejudiciu de imagine. Boss, ești persona non grata în SUA! Boss, ai firme unde faci evaziune fiscală! Boss, tac-tu e cel mai nasol politician pe care l-a avut vreodată România! Și toată averea lui, făcută prin furt și șmen, e la degetul tău mic. Ce imagine crezi tu că ai? Nu, sincer vorbesc. Cum ți-ar putea strica ție imaginea cineva, și dacă și-ar dori asta?

În plus, înțeleg că te deranjează rău articolul ăla cu banii de arendă, fiind singurul la care răspunzi dintre multele scrise în ziar despre afacerile tale necurate. Pentru că ai plătit-o pe Flavia Teodosiu (din banii noștri, apropo) să-ți scrie un drept la replică. Înțeleg, deci, că toate celelalte articole despre mizeriile tale erau adevărate.

Nu-ți doresc decât să rămâi fără bani. Să trăiești și tu ca unul dintre oamenii ăia cărora nu le plătești arenda la timp. Să-ți fie foame. Și, mai ales, să nu ai bani de avocați. Și să fii obligat să înveți să scrii și să citești singur. Și să vezi că dreptul ăsta la imagine se câștigă, Boss! Nu-l moștenești de la tac-tu. Ca banii.
Consideră că astea sunt scuzele mele publice. Bine, pa!", spune Carmen Dumitrescu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.