Carnagiul de la Colectiv, un jurnalist acuză: Bănicioiu și Arafat, 100% PENALI, dacă se vor declasifica ofertele de ajutor primite din străinătate și respinse de oamenii lui Ponta!

La patru ani de la carnagiul din ”Colectiv”, mai mulți supraviețuitori și rude ale victimelor s-au adunat, marți dimineață, la intrarea în Parchetul General, în așteptarea controversatului Raed Arafat, care este citat în calitate de martor într-un nou dosar privind funebrul incident, dosar deschis după ce supraviețuitorii și rudele victimelor au acuzat mai mulți decidenți medicali și politici de neglijență și ucidere din culpă.   

Potrivit unor surse judiciare, și fostul ministru al Sănătății – ex-PSD-istul Nicolae Bănicioiu – va ajunge la Parchetul General, tot în calitate de martor.

În acest context, jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) susține că, dacă s-ar clasifica toate ofertele de ajutor primite din străinătate și respinse de oamenii ex-premierului Victor Ponta, Arafat și Bănicioiu ”ar fi la penal 100%”.

”În sfârșit: Raed Arafat va fi citat la Parchetul general în dosarul Colectiv – G4Media. Și Bănicioiu, acum deputat la PSD 2.0 (Pro România – n. red.).

Eu personal cred că, dacă s-ar declasifica oferetele de ajutor primite din străinătate în acele zile și respinse de oamenii lui Ponta, ăștia doi ar fi la penal 100%”, scrie Mircea Marian, pe Facebook.