Cascadorii râsului! Ramona Ioana Bruynseels, marioneta turnătorului Voiculescu, crede că Rusia este membră NATO

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea partidului controlat de Dan Voiculescu, a demonstrat că nu deține nici cele mai elementare cunoștințe în materie de relații internaționale. Marioneta fostului securist, a declarat luni seară într-o emisiune la Digi 24 că România și Rusia sunt ”împreună parte a NATO”, iar cele două țări ar trebui să continue ”exercițiile militare bilaterale”.

Întrebată de moderator despre partenerii din Est ai României, trimitere la Republica Moldova ori Ucraina, Ramona Ioana Bruynseels a spus: ”Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară”.

Reamintim că alianța politico-militară cunoscută sub numele de NATO a fost fondată în aprilie 1949. Ca reacție la NATO, în 1955 Uniunea Sovietică împreună cu statele din fostul bloc comunist înființează Pactul de la Varșovia. Rusia nu a făcut niciodată parte din NATO ci, dimpotrivă, s-a opus aproape cu orice ocazie expansiunii acestei organizații spre propriile sale granițe.