Cascadorii râsului! Ramona Ioana Bruynseels, marioneta turnătorului Voiculescu, crede că Rusia este membră NATO


Cascadorii râsului! Ramona Ioana Bruynseels, marioneta turnătorului Voiculescu, crede că Rusia este membră NATO

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea partidului controlat de Dan Voiculescu, a demonstrat că nu deține nici cele mai elementare cunoștințe în materie de relații internaționale. Marioneta fostului securist, a declarat luni seară într-o emisiune la Digi 24 că România și Rusia sunt ”împreună parte a NATO”, iar cele două țări ar trebui să continue ”exercițiile militare bilaterale”.

Întrebată de moderator despre partenerii din Est ai României, trimitere la Republica Moldova ori Ucraina, Ramona Ioana Bruynseels a spus: ”Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară”.

Reamintim că alianța politico-militară cunoscută sub numele de NATO a fost fondată în aprilie 1949. Ca reacție la NATO, în 1955 Uniunea Sovietică împreună cu statele din fostul bloc comunist înființează Pactul de la Varșovia. Rusia nu a făcut niciodată parte din NATO ci, dimpotrivă, s-a opus aproape cu orice ocazie expansiunii acestei organizații spre propriile sale granițe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.