Cât pierde România pe an din cauza corupției? Clotilde Armand dezvăluie de ce nu se fac autostrăzile promise de PSDragnea

Consilierul local USR al Primăriei Sectorului 1, Clotilde Armand, scoate în evidență, printr-o postare pe Facebook, promisiunile de care nu s-a ținut PSD-ul în legătură cu drumurile publice din România. Clotilde Armand penalizează modul de guvernare al PSDragnea și expune faptul că România pierde anual 38 de miliarde de euro „din cauza corupției, bani cu care am putea termina toate autostrăzile” din țară.   

„În 2016, PSD promitea sute de kilometri de autostrăzi și centuri ocolitoare. Până astăzi au făcut vreo 60, iar România încă nu are, după 30 de ani de la Revoluție, o singură autostradă care să unească țara de la un capăt la celălalt.

În schimb, pierdem în fiecare an 38 de miliarde de euro din cauza corupției, bani cu care am putea termina toate autostrăzile din România. Fără hoție ajungem departe. Fără hoție terminăm autostrăzile”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.