CCR amână pentru a doua oară decizia. Când vom afla ce se întâmplă cu condamnarea lui Dragnea și a celorlalți infractori

Curtea Constituțională a României a amânat pentru a doua oară decizia privind sesizarea depusă de Florin Iordache. Astfel, CCR a decis să amâne pentru data de 19 aprilie.

CITIȚI ȘI: BREAKING NEWS CCR menține suspansul în cazul infractorului Dragnea. A fost amânată decizia pentru ziua de joi

Putem spune că CCR se joacă cu nervii românilor, căci în funcție de decizia lor depind 170 de dosare de corupție soluționate în perioada 2003-2018. În afară de Liviu Dragnea pe lista celor care ar putea să scape sau nu de sentințe se află Darius Vâlcov, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare cu executare, Viorel Hrebenciuc, condamnat în primă instanță la 2 ani de închisoare cu executare, Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare, baronul de Constanța Nicușor Constantinescu, condamnat la 5 ani de închisoare și muți alții.

Totodată, amintim că pe 15 aprilie va avea loc ultimul termen la ÎCCJ privind dosarul angajărilor fictive. Liviu Dragnea ar putea afla verdictul definitiv, dacă merge sau nu la închisoare. Amintim că Dragnea este condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.