FOTO. Ce a făcut Giani, judecătorul CCR-PSD, de supărare că Laura Codruța Koveși a ajuns șefa procurorilor europeni

Controversatul fost procuror-șef al SS Gheorghe Stan, în prezent judecător CCR reprezentant al intereselor mafiote PSD, și-a înecat în alcool amarul produs de numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef european. Stan, zis și Giani, a fost suprins, joi seară, de Marian Radună, la o terasă unde, cu ținuta puțin cam răvășită, dar cu freza implantantă țeapănă, se alcooliza în compania a două doamne.

Cu un master la Academia SRI, în tandem cu Lucian Netejoru, Stan s-a aflat o vreme la șefia Inspecției Judiciare, unde s-au ales cu anchete Laura Codruța Kovesi, Marius Iacob și alți șefi DNA. A fost numit apoi șef al Secției speciale de investigare a magistraților, în privința căreia forurile UE și-au exprimat îngrijorarea, solicitând în mod expres României desființarea acestui instrument de intimidare la adresa magistraților. Primele sale gesturi în fruntea acestei secții au fost două dosare împotriva Laurei Codruța Kovesi și solicitarea în mai multe rânduri a dosarului Tel Drum, în care este anchetat Liviu Dragnea.


Imagini: Marian Raduna/Facebook

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur: magistrații Stan și Deliorga, numiți judecători ai CCR la propunerea PSD, „vor acționa la rupere, nici nu trebuie să le spună Dragnea ce să facă”