Ce a văzut martorul care se plimba cu vacile pe lângă casa lui Dincă? Ce i-a mărturisit acesta unchiului Cumpănașu care este convins că Alexandru nu e moartă. Confesiunea tulburătoare a Danielei Dincă, fiica bestiei


Ce a văzut martorul care se plimba cu vacile pe lângă casa lui Dincă? Ce i-a mărturisit acesta unchiului Cumpănașu care este convins că Alexandru nu e moartă. Confesiunea tulburătoare a Danielei Dincă, fiica bestiei

Incompetența colosală, inacceptabilă a autorităților, intervenția tardivă la casa ororilor, dialogul halucinant al Alexandrei Măceșanu cu serviciul de urgență și reprezentantul poliției sunt aspecte cutremurătoare fără tăgadă ale cazului din Caracal care a șocat opinia publică și a dezvăluit toată mizeria unui sistem profund corupt și politizat, incapabil să salveze vieți. Chiar dacă investigațiile serioase s-au urnit greu din cauza exclusivității pe care și-a dorit-o DIICOT, iar criminaliștii cei mai buni din țară au ajuns la fața locului abia după o săptămână, până la ora asta nu sunt dovezi temeinice (și nici măcar firave) ale unei rețele de trafic de ființe umane, cu ramificații internaționale, în care Gheorghe Dincă să fi jucat un rol cheie. Dimpotrivă, cam toți specialiștii de bun simț par să se orienteze către ipoteza unui criminal în serie care a acționat singur, izolându-se chiar de lume pentru a putea răpi, viola și ucide.

De ce este atunci Alexandru Cumpănași, unchiul Alexandrei Măceșanu, una din victimele monstrului din Caracal, atât de înverșunat în a susține existența unei rețele în acest caz și plimbă această ipoteză, bazată de nimic, de la un post de televiziune la altul? Poate pentru că își dorește ca nepoata sa să fie în viața, iar durerea, disperarea părinților fetei îl determină să se agațe de orice amănunt în acest sens, fie el și absurd, poate pentru a prelungi aparițiile sale publice zgomotoase și a pune presiune pe autorități în scopul obținerii unor avantaje personale...greu de spus, greu de crezut în onestitatea acestui personaj mufat la bani publici, fără jeană, atâta amar de vreme și care acum descoperă, chipurile, apa caldă din sistem.

„Conform documentului (un raport oficial de cercetare administrativă, n.red), constatăm că de comun acord, șeful Poliției Caracal, conducerea IPJ Olt, cu procurorul de la Olt, cu procurorul de la DIICOT și ofițerii din operativ au făcut un fel de conclav, de adunare, și au decis de comun acord, au decis împreună că nu e bine să salveze viața Alexandrei, ci să fie chinuită de acest monstru până la 6 dimineața. Nu e moartă din punctul meu de vedere. (...)Avem de-a face cu niște clanuri conectate politic, care acum nu știu pe unde să mai scoată cămașa. L-au direcționat pe Dincă să își ia vina asupra lui și să pară prostul de serviciu, că a pus inele fix peste butoiul cu trupul Alexandrei și apoi după ce fata a sunat la poliție, nu s-a gândit cum să o scoată din curte, ci să o ardă ore întregi... E halucinantă această explicație. Să vezi de 20 de zile cum un județ e controlat și e sub controlul unor grupări interlope. Aceste lucruri nu pot fi normale. Sunt clanuri extinse și cu oameni din instituții și din afara lor, au început să își pună șefi în instituții”, a declarat Cumpănașu la digi24.ro, pentru ca apoi, câteva ore mai târziu, să spună la Antena 3 că există și un martor care nu a fost încă audiat de procurori și care susține că a văzut în ziua dispariției Alexandrei mai multe persoane ieșind din casa lui Gheorghe Dincă.

"Este un aspect care a fost aproape ignorat de opinia publică și care merge pe ideea scoaterii fetei din acea casă. Există un martor, care nu a fost nici măcar audiat, care se plimba cu vacile pe câmp.

Omul acela a spus foarte clar ziariștilor, nu procurorilor, că la ora 4.30 -5.00 după-amiază, când el era cu vacile pe câmp, la casa lui Dincă au parcat două mașini și că din din casă au ieșit mai multe persoane. Nu a putut să spună dacă printre acestea era și Alexandra", a spus Alexandru Cumpănașu.

Daniela Dincă, fiica monstrului, a acceptat și ea să vorbească la Sinteza Zilei, respingând categoric ipoteza rețelei din Bari unde tatăl său nu a fost niciodată.

„E distrusă (mama sa, n.red). Legat de mama mea o să fie niște declarații. (...) Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înțeleși. Mama mea nu are nicio legătură. Nu a lucrat niciodată - nici tatăl - în Bari sau pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există așa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi - acte au fost depuse la autorități - a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari”, a precizat Daniela Dincă, la Antena3.

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. (...) Niciunul nu e implicat în niciun trafic. Și se poate verifica. (...) Eu știu că lucra într-un service, nu lipsea niciodată, mai mult de ora 10-11 nu stiu să fi plecat. (...) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere și al familiei, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut. Nu vreau să mă gândesc ce simt părinții ăia, pentru că oricum sunt mai distruși decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră. (...) Aș vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut și dacă s-a gândit o clipă la acei copii și la copiii lui”, a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT Raport medico-legal: Rămășițele umane din pădurea de lângă Caracal aparțin unei fete de 15-19 ani! NU sunt ale Alexandrei. Documentul contrazice scenariile conspirative ale Antenei 3

Complicitatea unchiului Alexandrei cu statul vinovat de moartea copilei. „De ce înjuri, Cumpănașe, milițienii și securiștii, nu-i pupai tu în cur? Pe banii aia mulți, nu căcat!”

VIDEO. Celălalt unchi al Alexandrei. Legăturile lui Iliuță Cumpănașu, comisar șef la Poliția de Frontieră și fratele ongistului Alexandru, cu lumea interlopă din Timișoara, oraș în care trăiește și fiica lui Gheorghe Dincă

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.