”Ce mizerie de om este Igor Dodon!” Slugoiul Moscovei insultă din nou România: a poruncit ca ajutorul constând în medicamente și echipamente românești să fie recepționat sub un pod de la periferia Chișinăului, ca nu cumva să circule în văzul lumii!


”Ce mizerie de om este Igor Dodon!” Slugoiul Moscovei insultă din nou România: a poruncit ca ajutorul constând în medicamente și echipamente românești să fie recepționat sub un pod de la periferia Chișinăului, ca nu cumva să circule în văzul lumii!

Opulentul rusofil Igor Dodon insultă din nou România, în cea mai mârlănească manieră și cu o obrăznicie fără perdea ce nu lasă loc de echivoc. Mai exact, slugoiul Moscovei a poruncit personal ca nu cumva conviul cu ajutoare umanitare trimis de la București să circule ziua prin Chișinău, în văzul lumii, și a dat indicații clare ca medicamentele și echipamentele românești, destinate salvării de vieți dincolo de Prut, să fie recepționate de o manieră umilitoare, sub un pod de la periferia capitalei! Ceea ce înseamnă că Dodon a ”sărbătorit” trei decenii de la Podurile de Flori cu un nou pod al umilinței. 

Medicul și blogger-ul basarabean Dragoș Galbur răbufnește, pe Facebook, după acest nou derapaj al incorigibilului prorus Dodon (fost ministru comunist), care insultă România zilnic:

”Ce mizerie de om este Igor Dodon!

Astăzi, 7 mai, 20 de camioane cu ajutor umanitar din România ajung la Chișinău. Acestea au plecat din Piața Victoriei din București și urmau să ajungă în Piața Marii Adunări Nationale din Chișinău. Doar că nu vor ajunge! Igor Dodon, personal, a dat indicații ca nu cumva convoiul din România să circule ziua prin capitală în văzul lumii.

Așadar, ceremonia de predare a echipamentului, medicamentelor, etc. va avea loc, la indicația președintelui, pe Șoseaua Hâncești, anume sub Podul de la Telecentru, la intrare în oraș. După care, acestea vor fi depozitate la Sanfarm-Prim, pe str. Grenoble, iarăși ca nu cumva să intre în oraș în văzul cetățenilor.

Un singur camion cu echipament românesc va intra în Chișinău, la Spitalul de Urgență, acolo unde va fi luat în primire de însuși Igor Dodon, în prezența reprezentanților mass-media.

Avionul rusesc cu echipamente de ce nu a aterizat la Mărculești?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.