Cenzura lui Tudorel continuă. O jurnalistă a fost și ea interzisă la Ministerul Justiției

Jurnalista Ionela Arcanu nu a primit acreditare la Ministerul Justiției. Este al doilea jurnalist ”incomod” care este interzis de Tudorel Toader, după Ovidiu Oanță de la Pro TV.

”Am primit interzis la Ministerul Justitiei anul acesta. Aveti mai jos "explicatia" lui Tudorel Toader”, scrie Ionela Arcanu.

Amintim că Ministerul Justiției a refuzat să îi mai acorde acreditare jurnalistului ProTV, Ovidiu Oanță, potrivit unei postări pe pagina oficială de Facebook a ziaristului.

Refuzul vine la două săptămâni după ce ministrul de Justiție, Tudorel Toader, i-a amenințat, într-o declarație de presă, pe jurnaliști că le va retrage acreditările dacă aceștia îi vor mai pune întrebări incomode.

„Tudorel Toader isi duce la bun sfarsit amenintarea: Ministerul Justitiei mi-a retras acreditarea. Oficial mi s-a comunicat ca mi se refuza acreditarea pentru 2019, raspunsul fiind dat nu in doua zile la cererea din ianuarie, ci la doua luni distanta. In plus, nu mi se comunica explicit in ce fel am afectat activitatea Ministerului Justitiei. Probabil prin sutele de intrebari pe care i le-am adresat ministrului Justitiei”, a scris Ovidiu Oanță pe Facebook.