China comunistă trebuia de mult izolată: LISTA acțiunilor criminale la adresa propriilor cetățeni și ostile internațional!


  • ACP
  • Apr 14, 2020 17:56
  • 2703
China comunistă trebuia de mult izolată: LISTA acțiunilor criminale la adresa propriilor cetățeni și ostile internațional!

O știre mult repetată în ultimele zile este aceea că Statele Unite și Marea Britanie intenționează să ceară despăgubiri Chinei după terminarea crizei, în timp ce restul lumii pare să fi început să înțeleagă cât de periculos e regimul comunist.

Convingerea că Republica Populară Chineză poate fi considerată o țară decentă, cu care se pot întreține relații normale, deoarece Beijingul susține și un sistem liber, capitalist, pe lângă cel comunist, a fost o culme a inepției cultivată cu seninătate de utilii involuntari ai comuniștilor vreme de zeci de ani. Să crezi că poate fi acceptat un regim comunist, așadar criminal, doar pentru că și-a subordonat și o zonă mai liberă economic, iar asta doar pentru a se finanța și a-și consolida puterea, a fost cea mai circulată prostie până la dezastrul actual.

Decizia președintelui Trump de a limita cu forța militară expansiunea teritorială accelerată a Chinei, urmată de decizia de a răspunde războiului economic dus de China cu lumea liberă a arătat că cei care vor să conducă lumea din Beijing nu pot prosti tot timpul întreaga planetă. Până la dezastrul provocat de coronavirusul lăsat liber de comuniști, China arătase deja, în mai multe rânduri, cu claritate, de ce e în stare. Era documentat de ani buni că regimul de la Beijing patronează o dictatură criminal pe plan intern. Să luăm pe rând câteva dintre faptele criminale ale Chinei din ultimii ani, dinainte de declanșarea pandemiei.

1.Controlul cibernetic al populației în cadrul sistemului creditului social, care presupune pedepsirea sau recompensarea cetățenilor în funcție de fidelitatea arătată ordinelor partidului și statului, a dus la formarea unor clase diferite de cetățeni, dintre care unii trăiesc într-o stare de discriminare greu de imaginat, nemaiavând dreptul să circule liber ori voie să cumpere ce își doresc, de la bilete de tren la autoturisme.

2. ”Recoltarea” cu forța a organelor pentru transplant, de la dizidenții închiși, a arătat cu exactitate cât de crud poate fi regimul de la Beijing – mai multe detalii AICI.

3. Lagărele de concentrare pentru uighurii din Xinjiang sunt de mai multă vreme pline cu milioane de oameni care poartă unica vină că s-au născut musulmani, iar lumea întreagă a asistat impasibilă la umplerea lor, țările islamice abandonându-si confrații de credință doar pentru a nu-și pune în pericol relațiile economice cu țara care devenise cel mai mare producator de bunuri de pe planetă.

4. Prigonirea sistematică a creștinilor, care a presupus, pe lângă susținerea unei false biserici catolice, subordonată Partidului Comunist, în paralel cu adevăratele comunități catolice, și arestarea și condamnarea multor credincioși și slujitori ai confesiunilor creștine, a fost un fapt cunoscut, dar prea puțin relatat de presa internațională. La fel, dărâmarea multor biserici nu a găsit vreun ecou în presa lumii libere.

5. Scoterea din morminte și arderea celor înhumați doar pentru a se impune voința partidului unic e o altă sminteală pe care numai comuniștii o puteau imagina – mai multe detalii AICI.

5) Răpirea sistematică a pakistanezilor nevinovați de la graniță, pentru a fi evitată vreo campanie teroristă, a fost de asemenea o crimă imposibil de justificat de statul comunist.

Pe plan extern, China s-a remarcat printr-o campanie militară purtată împotriva țărilor din jur, care ar fi ajuns mai devreme sau mai târziu la confruntări militare deschise:

1. Ocuparea unor aglomerări de corali din apele internaționale și transformarea lor în insule pentru a câștiga zone exclusive economice, în Marea Chinei de Sud, împotriva legilor internaționale și a țărilor din jur.

2. Încălcarea apelor teritoriale ale țărilor din jur e un fapt frecvent săvârșit de marina militară și civilă a Chinei comuniste.

3. Atacarea și chiar scufundarea navelor civile ale țărilor din jur (Filipine, Vietnam, Japonia) a fost o practică obișnuită a marinei chineze de-a lungul ultimilor ani.

Economic, China a folosit aceleași practice – a dus o campanie lungă de manipulare a propriei valute, de control a pieței interne și de furturi tehnologice care au produs daune imense multor țări occidentale.

Propaganda chineză a ajunsa să fie prezentă în mai toată presa mare, internațională, infiltrată cu agenții de influență ai comuniștilor chinezi, dar și în mai toate marile universități occidentale.

Totul planificat de satrapii comuniști de la Beijing, pentru a-și amplifica puterea la nesfârșit, făcând China prima putere a lumii, în cadrul unui program de sinificare a planetei. Program care presupunea prezența puterii chineze în toată lumea. Anul acesta China a reușit cumva să își facă simțită prezența, cu amprenta specifică, în toată lumea: a închis economia planetei și a umplut toate țările de cei uciși de virusul chinezesc. Iar lucrul acesta va forța lumea liberă sa dea în sfîrșit Chinei comuniste ceea ce i se cuvenea de mult.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.