Chirieac preia delirul finanțatorului Dragnea și susține că ar putea fi asasinat de USR. Caramitru: "Ăsta ar trebui pus în carantină într-un spital psihiatric"


Chirieac preia delirul finanțatorului Dragnea și susține că ar putea fi asasinat de USR. Caramitru: "Ăsta ar trebui pus în carantină într-un spital psihiatric"

După povestea din 2018 cu infractorul Dragnea care delira la TV că 4 asasini erau pe urma lui, dar a reușit să scape, fostul jurnalist Bogdan Chirieac, plătit și de fostul președinte al PSD aflat la Rahova, a susținut într-un dialog aprins cu deputatul USR Ionuț Moșteanu că Uniunea Salvați România l-ar putea împușca.

În acest context, USR-istul Andrei Caramitru a transmis că fostul jurnalist Bogdan Chirieac, cunoscut drept "Morsa Competentă", trebuie dus în carantină într-un spital de psihiatrie

Andrei Caramitru, pe Facebook: "Un nebun numit Chirieac, plătit regește de PSD să se dea în stambă la latrinele TV, spune că USR vrea sa îl împuște și că USR a distrus companiile românești (!!!). Urlând și făcând spume.

Eu zic ca ăsta ar trebui pus în carantină într-un spital psihiatric. Că e mai periculos decât cineva infectat cu coronavirus".

Chirieac, într-o dispută cu deputatul Moșteanu la RTV, a acuzat că USR a distrus firmele românești și, mai mult, că felul în care se comportă partidul cu pricina îl face să fie amenințat că ar putea fi ucis: "mâine veţi avea cuţitul în mână şi poimâine veţi avea pistolul".

Morsa: "Trebuie să înţelegeţi că fabrică din România care face componente auto primeşte comenzi din Germania, Franţa, SUA. Economia mondială a scăzut, înseamnă că în lume s-au vândut mai puţine maşini, sunt comenzi mai puţine pentru fabricile din România.

Ştiţi ce se poate întâmpla? Poţi începe să ai şomaj în România şi atunci oamenii în loc să plătească ei taxe la stat ajung în situaţia ca statul să le plătească lor ajutorul de şomaj. Iar când se intra într-o spirală din aceasta, consumul se contractă şi mai mult, se închid şi alte fabrici.

Corporaţiile, aşa e firesc, că pe cele ale noastre, care înfloriseră le-aţi distrus, că aşa a vrut USR-ul, embrionar".

Moșteanu: "Dar de ce spuneţi prostiile astea? Ce e asta? Sunt de trei ani în politică şi spuneţi că USR a închis fabrici?".

Morsa: "Eu nu v-am făcut pe dumneavoastră nici prost, nici nu am spus că aţi zis prostii. Aţi depăşit linia roşie de agresivitate şi violenţă. Nu aţi înţeles nimic! În afară de violenţă şi cătuşe nu ştiţi nimic. Este o mare greşeală făcută de poporul român… violenta, agresivitatea dumneavoastră, iubirea de cătuşe şi iată violenta şi atacul la adresa mea pe care tocmai l-aţi executat, cu o violenţă de limbaj dincolo de limite. Atenţie, sunteţi deputat, sunteţi alesul poporului. Ca deputat, că demnitar al statului român, aţi jignit grav un cetăţean.

În cazul dumneavoastră, al partidului dumneavoastră, acuzaţiile de neomarxism se pare că nu sunt doar acuzaţii, sunt o descriere perfectă. Eu nu vă combat cu armele murdare pe care le folosiţi, dumneavoastră ca atare vă comportaţi ca un neofascist. Aveţi violenta de limbaj, mâine veţi avea cuţitul în mână şi poimâine veţi avea pistolul. Această ţară a mai trecut prin asta, să ştiţi".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.