Cine PLĂTEȘTE vizita Vioricăi Dăncilă în SUA? Deturnarea de fonduri se pedepsește cu ÎNCHISOAREA. Acuzațiile unui senator liberal


Cine PLĂTEȘTE vizita Vioricăi Dăncilă în SUA? Deturnarea de fonduri se pedepsește cu ÎNCHISOAREA. Acuzațiile unui senator liberal

În condițiile în care vizita Vioricăi Dăncilă în SUA este una privată, președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Cîțu – întreabă, pe Facebook, cine plătește această călătorie controversată, avertizând că orice cheltuială de la bugetul de stat în acest sens ar reprezenta o deturnare de fonduri, infracțiune care se pedepsește cu închisoarea.

Totodată, Cîțu anunță că va cere luni Biroului Permanent al Senatului să nu îi asigure nici o diurnă PSD-istului Șerban Valeca, tovarășul Vioricăi Dăncilă în această călătorie, întrucât vizita este una eminamente privată.

Vă prezentăm comentariile lui Florin Cîțu:

”Vioricai i s-a stricat maioneza!

American Chamber of Commerce in Romania, AmCham, a dat un comunicat CLAR- NU ESTE IMPLICATA in vizita premierului romaniei in SUA.

In traducere, Viorica, bichonul si antropologul se duc intr-o calatorie PRIVATA in SUA.

Treaba lor.

Pe noi ne intereseaza altceva. Cine plateste?

Pentru ca este o vizita privata costul cu aceasta calatorie trebuie suportat DOAR de Viorica, bichon si antropolog. ATAT. Orice cheltuiala de la buget pentru aceasta calatorie inseamna deturnare de fonduri si se pedepseste cu inchisoarea. Viorica ai grija mare. Curtea de Conturi tace acum dar nu va mai tacea in cateva saptamani. Garantez.

Inca un aspect. Biroul Permanent al Senatului a aprobat ca in aceasta vizita privata sa mearga si vicepresedintele senatului de la PSD, Valeca. Maine voi cere BP din Senat sa nu plateasca niciun leu pentru domnul Valeca avand in vedere caracterul PRIVAT al acestei calatorii.

Si acum o intrebare pentru Viorica: cum credeai tu ca o sa te intalnesti cu Mike Pence, un republican, aranjandu-ti vizita privata cu un democrat?

#NuLuamPrizonieri #RomaniiTrebuieSaStie #RomaniaFaraPSD

P.S. trecem la la profesionalism DOAR atunci cand toata (nu doar o parte) presa preia informatii si citeaza si sursa. Is this too much to ask?”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.