Ciolacu îi face avansuri politice lui Ponta: "Dacă dorește să facem o fuziune, cu mare plăcere!"


Ciolacu îi face avansuri politice lui Ponta: "Dacă dorește să facem o fuziune, cu mare plăcere!"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică seara la România TV că "regretă" că nu a putut realiza o "alianța de stânga pe București" alături de Pro România, conform ziare.com.

CITIȚI ȘI: OFICIAL! Exit-poll: Firea, nimicită de Nicușor Dan. Bătălia pentru una dintre primăriile de sector atinge cote paroxistice

Mai mult decât atât, Marcel Ciolacu a avansat ideea unei fuziuni a PSD cu partidul lui Ponta, Pro România, deci nu alianță: "Am fost unul dintre cei care am susținut o stânga unită, dar nu puteam să negociem parlamentarele în timpul jocului de la locale. (...) Cred că cel mai bine ar fi fost să ne aliem împreună. (...) Poate o să avem în viitor mai multă înțelepciune, dacă domnul Ponta dorește să facem o fuziune, cu mare plăcere".

Întrebat fiind dacă este posibilă realizarea unei alianțe pe partea stânga a eșichierului politic, Ciolacu a răspuns: "Doar dacă vor exista fuziuni".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.