Ciolacu speră să blocheze votarea Guvernului Cîțu, pe fondul epidemiei de coronavirus: "O să facem adrese la DSU și DSP"


Ciolacu speră să blocheze votarea Guvernului Cîțu, pe fondul epidemiei de coronavirus: "O să facem adrese la DSU și DSP"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri seară la România TV că partidul său nu va vota mâine Guvernul Cîțu

Ciolacu: "O să fim prezenți, dar nu votăm. Eu merg pe buna credință a PNL, că vor un guvern. De altfel, fără noi, ar putea avea o majoritate lejeră, mai ales că toți ceilalți au spus că votează pentru".

Mai mult, Ciolacu a transmis că joi dimineață va trimite adrese la instituțiile statului pentru a vedea dacă poate ține ședința de plen din Parlament. De fapt, aceasta este o manevră a pesedistului prin care speră ca Raed Arafat să decidă că ședința privind votul de învestitură pentru Guvernul Cîțu nu se poate ține pentru că vor fi mai mult de 100 de persoane în plenul Parlamentului. Amintim că, pe fondul epidemiei de coronavirus, șeful DSU Raed Arafat a anunțat că începând de joi, 12 martie, sunt interzise activităţile culturale, religioase, ştiinţifice şi de divertisment care presupun participarea unui număr mai mare de 100 de persoane.

Ciolacu: "De dimineață o să facem adrese la DSU, DSP, așa cum am văzut că a cerut domnul Marcel Vela. Dacă totul e ok, o să ținem ședința".

De asemenea, reiterăm că Ciolacu a zis în urmă cu câteva zile că stoparea crizei privind coronavirusulul nu este treaba PSD, deși există peste 1600 de primari pesediști în țară. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.