Circ ca la ușa cortului! Olguța Vasilescu sare la gâtul fostului ei șef, Victor Ponta: „Marș la coteț, potaie!”


Circ ca la ușa cortului! Olguța Vasilescu sare la gâtul fostului ei șef, Victor Ponta: „Marș la coteț, potaie!”

Ex-peremista Lia Olguța Vasilescu îl califică drept „potaie” pe fostul ei șef de partid, Victor Ponta, și îl acuză că face parte din „gașca paraditorilor”.

„Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova. Păi cine l-a invitat la vreo alianță? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat… Cum aș putea să mă aliez cu unul din gașca paraditorilor care făceau dosare nevinovaților, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje și puneau prea multe întrebări securiștilor care conduceau partidul? #marșlacoțetpotaie”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Victor Ponta a declarat joi, într-o conferință de presă la Craiova, că în județul Dolj nu va face nicio alianță cu PSD, spunând că nu are de gând să se asocieze cu „nașii lui Dragnea”.

„În Craiova și în judetul Dolj excludem alianțe cu PSD-ul. Nu am văzut aici nicio posibilitate pentru o alianță cu PSD și de aceea avem candidat pentru Craiova. După cum știți foarte bine în 2012 și 2016 am susținut candidatul PSD și am și câștigat. Consider că a contat contribuția mea. Drept răsplată am primit înjurături și nu am fost prezent nici măcar la inaugurarea stadionului din Bănie la care am avut o contribuție. Acest lucru demonstrează că oamenii pe care i-am susținut nu meritau acest lucru. Deci la Dolj și la Craiova nu vorbim despre alianțe cu PSD.

În alte zone din țară depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla. Am văzut că la vecinii din Olt se află domnul Ciolacu și domnul Grindeanu. Mă bucur să aflu că acum au ajuns la concluzia că Grindeanu este bun. Pe domnul Grindeanu l-am susținut. De aceea m-au și dat afară din PSD. Cu nașii lui Dragnea și cu cei care au susținut Guvernul Orban și acum stau în PSD ca să îl îngroape nu am de gând să mă asociez”, a spus Ponta.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.