Ciucu răspunde atacurilor abjecte lansate de primarul Mutu: "Era un bișnițar și învârtea valută! Tot ce am făcut eu... am făcut prin munca mea! Am condus echipe de experți, nu mafii!"


Ciucu răspunde atacurilor abjecte lansate de primarul Mutu: "Era un bișnițar și învârtea valută! Tot ce am făcut eu... am făcut prin munca mea! Am condus echipe de experți, nu mafii!"

Edilul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a lansat miercuri la Realitatea PLUS o serie de atacuri de-a dreptul mizerabile la adresa contracandidaților săi de la PNL și USR-PLUS, spunând că cei doi "n-au realizat nimic nici măcar pentru familiile lor", iar atunci nu pot avea pretenția de a accede în funcția de primar. (mai multe detalii AICI

În acest context, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a venit cu un răspuns la abjecțiile lui Mutu, spunând că tot ceea ce a făcut pentru el și familia lui a fost prin muncă, în timp ce edilul PSD a fost un "un bișnițar și învârtea valută", a pus la cale afaceri imobiliare cu firme fantomă și, totodată, a fost și este un vânător de interese, parcursul lui politic fiind tipic unui traseist: a plecat din PSD la PDL, apoi la PNL și s-a întors la PSD.

"Eu înțeleg aroganța omului foarte bogat. Are de mii de ori averea mea. Și ne judecă pe toți după câți bani are el. Eu nu am acei bani, dar familiei mele nu i-a lipsit niciodată nimic. Da, noi stăm la bloc, nu la vilă în zona Herăstrău. Da, noi investim agoniseala în educația copilului nostru, nu în lux, iahturi, Monaco și stațiuni de lux. Dar suntem fericiți așa cum suntem pentru că cinstea și onoare nu sunt la îndemâna oricui", a mai precizat Ciucu. 

Ciucu, pe Facebook: "Mie îmi place omul om și porcul porc. Iar la o asemenea porcărie chiar mă așteptam. Mă aștept și la altele. Gabriel Mutu a lansat miercuri la Realitatea PLUS o serie de atacuri de-a dreptul mizerabile la adresa contracandidatilor săi de la PNL și USRPLUS, spunând că cei doi "n-au realizat nimic nici măcar pentru familiile lor".

Când afli despre o asemenea porcărie îți dai seama de ce Sectorul 6 arată ca o mocirlă, ca acesta din poză, după gustul și caracterul lui Gabriel Mutu.

Nu ca să mă justific în fața acestui individ dubios, ajuns din nefericire primar, ci ca să preîntâmpin astfel de atacuri murdare, vin, totuși, cu câteva precizări. Familia mea e bine mersi iar ceea ce ofer eu familiei mele Mutu nu mai poate oferi de mult familiei sale.

► Când eu munceam cinstit, băteam țara în lung și lat, angrenat în proiecte de educație, la începutul carierei mele, Mutu era un bișnițar și învârtea valută;

► În timp ce eu căpătăm expertiză în organizații respectabile și predam la Universitatea din București, Mutu, membru PSD, apropiat de Bitner și oamenii lui Năstase, punea la cale afaceri imobiliare cu firme fantomă (mai multe detalii AICI);

► În timp ce eu puneam pe picioare unul dintre cele mai respectabile think-tank-uri din România și lucram în proiecte internaționale din regiune, angajat de organizații internaționale prestigioase, Mutu trecea de la PSD la PDL și se agăța de fusta Elenei Udrea, înconjurat de interese imobiliare oculte; Mutu a fost membru PSD, PDL, PNL și iar PSD. Un traseist, vânător de interese.

Tot ce am făcut eu... am făcut prin munca mea. Eu nu m-am însurat cu rețele pregătite de către alții. Am condus echipe de experți, nu mafii. Nivelul profesional la care am ajuns eu îi va fi întotdeauna inaccesibil unui produs al profitorilor tranziției. Acum conduc o instituție serioasă, nu o parazitez.

Eu înțeleg aroganța omului foarte bogat. Are de mii de ori averea mea. Și ne judecă pe toți după câți bani are el. Eu nu am acei bani, dar familiei mele nu i-a lipsit niciodată nimic. Da, noi stăm la bloc, nu la vilă în zona Herăstrău. Da, noi investim agoniseala în educația copilului nostru, nu în lux, iahturi, Monaco și stațiuni de lux. Dar suntem fericiți așa cum suntem pentru că cinstea și onoare nu sunt la îndemâna oricui".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.