Claudia Pîrvoiu invită românii la revoltă împotriva PSD-ADLE: "Pe bune, chiar acum în ani electorali, în pragul unor alegeri cu miză uriașă, să obosiți?"

Jurnalista HotNews Claudia Pîrvoiu este dezamăgită de faptul că „lumea a obosit să se mai revolte”. Jurnalista a postat pe Facebook un mesaj pentru români și partidele anti-PSD-ALDE, în care le cere să nu renunțe chiar înainte de alegeri.

Observ un lucru îngrijorător: lumea a obosit să se mai revolte. Pe bune, chiar acum în ani electorali, în pragul unor alegeri cu miză uriașă, să obosiți?

Da, indignarea ne menține vii și în forță. Hai, pac, zdrang, bang, jos cu ei! Chiar nu putem să ne lăsăm copleșiți de lehamite, acum pe ultima sută de metri. Am fi ca ăia care aleargă, aleargă, iar la finalul cursei o lasă baltă.

De la Opoziție, oricare ar fi ea, din orice partid anti-PSD și ALDE, aș vrea ceva mai mult curaj. Nu cu platitudini, lozinci, smiorcăieli și floricele pe câmpii se câștigă bătăliile politice.

Până la urma cu cine se duce lupta? Cu unii pe care îi vedem săraci la minte, smecherași de doi bani și hoți ordinari. Adică, nimicurile unei societăți, niște indivizi inferiori nouă”, a scris Claudia Pirvoiu pe Facebook.