Clotilde Armand: "Am auzit-o pe Firea declarând că Guvernul Orban instituie dictatura. Sunteți ultima persoană care ar trebui să vorbească românilor despre dictatură!"


Clotilde Armand: "Am auzit-o pe Firea declarând că Guvernul Orban instituie dictatura. Sunteți ultima persoană care ar trebui să vorbească românilor despre dictatură!"

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat sâmbătă la Congresul PSD că Guvernul Orban instituie dictatura și îi va ține pe copii într-un soi de pușcărie medicală, elevii fiind nevoiți să poarte mască în unitățile de învățământ pe fondul epidemiei COVID-19.

Firea: "M-am revoltat că în trei săptămâni copiii încep școala și trebuie să poarte obligatoriu mască, chiar și cei foarte mici, care nu vor ști să o păstreze pe nas și gură, să nu se atingă, să nu socializeze în clase, să fie ca într-o pușcărie medicală".

În acest context, candidata PNL-USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a transmis Gabrielei Firea că este ultima persoană care ar trebui să vorbească despre dictatură, întrucât ca pe vremea dictatorului Nicolae Ceaușescu, un număr considerabil de bucureșteni nu au apă caldă. Mai mult, Clotilde Armand i-a amintit Gabrielei Firea că face parte din partidul fondat de Ion Iliescu, acuzat de crime împotriva umanității. 

Armand, pe Facebook: "Am auzit-o recent pe dna primar general declarând că ''acest Guvern instituie dictatura'' iar copiii României trăiesc într-o ''puşcărie medicală''.

D-nă primar, Dvs. sunteți ultima persoană care ar trebui să vorbească românilor despre dictatură. Știți de ce spun asta? Pentru că mii de bucureșteni n-au nici acum apă caldă, pentru că ați interzis ani de zile asociaților civice să participe la ședințele primăriei, pentru că mimați o democrația de partid, pentru că fondatorul partidului Dvs. este acuzat de crime împotriva umanității, pentru că în data de 10 august 2018 Guvernul PSD a bătut și a gazat români nevinovați.

Spuneți despre copiii României că trăiesc într-o ''puşcărie medicală''. Cât timp a guvernat PSD în ultimii 30 de ani, stimată dnă. Și încă ceva: „Dragnea a furat de la copiii săraci” e o afirmație întemeiată. Este fostul Dvs. șef".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.