Clotilde Armand, AMENINȚATĂ de un ”dezvoltator imobiliar” cu interese majore în zona Pădurii Băneasa! PSD, mafia imobiliară și așa-zisul Plan Urbanistic Zonal


Clotilde Armand, AMENINȚATĂ de un ”dezvoltator imobiliar” cu interese majore în zona Pădurii Băneasa! PSD, mafia imobiliară și așa-zisul Plan Urbanistic Zonal

Fiindcă se împotrivește public, cu vehemență și prin toate mijloacele, impunerii Planului Urbanistic Zonal al PSD, care, printre multe alte bombe atent plasate, prevede și transformarea Pădurii Băneasa din zonă verde în zonă construibilă, europarlamentara USR Clotilde Armand dezvăluie, pe Facebook, că un ”dezvoltator imobiliar” cu interese majore în nordul Bucureștiului s-a pretat să o amenințe:

”Pare că am zguduit bine mafia imobiliară cu lupta mea împotriva Planului Urbanistic Zonal făcut de PSD.

Tocmai am primit un email de amenințare de la un ‹dezvoltator imobiliar› cu interese mari în zona pădurii Băneasa.

Printre altele, îmi reproșează că firma dânsului a ieșit cam șifonată pentru că am demonstrat public cum PUZ-ul lui Tudorache transformă Pădurea Băneasa din zonă verde în zonă construibilă. Cred și eu. În altă ordine de idei, nu mai trimiteți email-uri de intimidare și amenințare pentru că nu impresionați pe nimeni.

Voi lupta cu voi până la capăt, voi lupta pentru ca acest PUZ să fie anulat și refăcut corect”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.