Clotilde Armand o umilește public pe Carmen Dan. Ministrul de Interne răspândește informații false de pe pagina sa de Facebook!


Clotilde Armand o umilește public pe Carmen Dan. Ministrul de Interne răspândește informații false de pe pagina sa de Facebook!

Pesedista de la Interne, Carmen Dan,  celebră mai ales pentru fidelitatea față de Liviu Dragnea și pentru necunoașterea limbii române, livrând în spațiul public gafe percum „pronume” sau „subprefect”, s-a lansat într-un atac virulent la adresa lui Dacian Cioloș, care „a cutezat”, week-endul trecut, să pună piciorul în teritoriile teleormănene controlate de liderul social-democrat.

Printre sutele de comentarii critice generate de postarea mincinoasă și agresivă a ministrului de Interne, care voia să demaște incompetența guvernării Cioloș și eșecul proiectului Cumințenia Pământului, se află și cel al lui Clotilde Armand, candidată la europarlamentare din partea USR-PLUS, care spulberă fake news-ul doamnei Pronume.

 Clotilde Armand: „Stimată d-nă, restituirea donațiilor pentru Cumințenia Pământului” a fost amânată de Guvernul României (PSD-ALDE) prin ordonanță de urgență până la data de 31 decembrie 2019. Mai bine ștegeți ce ați scris. Vă faceți singură de rușine.”

 Carmen Dan: A început campania! ...cel puțin pentru unii, care atunci când puteau nu au făcut NIMIC, care au stat cuminți la cutiuță și care acum, în preajmă de europarlamentare, via prezidențiale, și-au făcut partidulețe (sau ”prietenii” le-au făcut partidulețe) cu care promit să răstoarne munții din loc! Acum sunt dispuși să facă orice, dar chiar orice, pentru a ajunge să trăiască iarăși bucuria de a nu face NIMIC!

Și pentru că fapte nu au în spate, pentru că cifra care îi reprezintă ca politicieni este 0, cu ce ar putea defila acești mici visători și infatuați, în general “foști”, dacă nu cu vorbe și promisiuni mincinoase?

Asa că, încercând marea cu degetul, domnul Cioloș a descins în periplul campaniei și prin Teleorman, chit că avea dânsul ceva informații că pe acolo lumea nu prea îl apreciază!

Ei bine, și-a luat avânt spre Roșiorii de Vede și, după ce a coborât din sferele înalte, monsieur Julien a constatat că acolo sunt drumuri bune, aspect care nu poate fi pe placul unui candidat contestat de teleormăneni. Probabil în programul său (foarte posibil o reeditare a lamentabilei platforme 100) are promisiuni că va umple țara de autostrăzi.

Întrebarea este: Cum veți reuși, domnule Cioloș, atât timp cât singurul proiect al guvernării dumneavoastre a fost un fiasco total? Nu mai știți care? Vă aduc eu aminte: sculptura lui Brâncuși, Cumințenia Pământului. Sigur ați uitat, domnule Cioloș, la fel cum ați uitat să dați banii înapoi celor care au donat!

Sunt convinsă că așa veți uita și toate promisiunile pe care le faceți în această campanie electorală!

De obicei, domnule Cioloș, orice activitate începe de jos și crește până ajunge la nivel național. Trebuie să recunosc că sunteți atipic. Întâi v-ați bătut joc de toată România în 2016, cu aerul dumneavoastră de bruxellez atotștiutor, pentru ca zilele acestea să țineți lecții de bună-cuviință politică teleormănenilor.

P.S.: Pentru “sfântul selfie" de care nu vă puteti desprinde, încercați un zâmbet sincer. Pe români nu i-a impresionat niciodată falsitatea...

O postare interesantă care descrie reacția aberantă a unor lideri PSD din Teleorman la vizita lui Dacian Cioloș are și jurnalista Carmen Dumitrescu de la Liber în Teleorman: „Un ziar local din Teleorman atrage atenția că toți "liderii PSD Teleorman" (Adi Gâdea, Carmen Dan, Victor Drăgușin, Violeta Răduț (???), Valerică Cîrciumaru, etc) au reacționat vehement pe Facebook după vizita lui Cioloș în județ. Mai mult, alt ziar scrie despre o fătucă cu grave probleme de inteligență, cultură și bun simț, angajată de copil la PSD, pe nume Cristiana Alcea, care ar fi luat inițiativa de a-l șicana pe Cioloș în timpul vizitei lui la Roșiorii de Vede.
Eu n-am fost prin zonă în perioada asta, dar cred că nu m-am mai distrat atât de multă vreme. Vă dați seama cât de disperați sunt pesediștii că a apărut niște concurență politică în județul ăsta? Și totuși, nu poți fi atât de prost, încât să strigi din toate zările cât de tare te doare o amărâtă de vizită. Să te arăți slab și să te manifești vădit ipocrit. Să demonstrezi că te temi de un om. Să dai importanță colosală acelui om, printr-un efort unitar. Făcut în teren și online. De lideri și agarici deopotrivă. Eu cred că dovadă mai serioasă în sprijinul ideii că Dragnea a vrut să se înconjoare de proști în Teleorman, ca să iasă el în evidență, nu există!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.