Clotilde Armand și-a proclamat victoria la Sectorul1. Primele declarații


Clotilde Armand și-a proclamat victoria la Sectorul1. Primele declarații

„Matematic am învins”, a anunțat Clotilde Armand, aproape de miezul nopții de marți spre miercuri, în fața Biroului Electoral Sector 1, locul în care ingerința PSD în procesul electoral pare să fie fără precedent mai ales din punctul de vedere al mediatizării în rețelele sociale. Detalii AICI.

”PSD vrea să pună presiune pe BEC pentru renumărarea voturilor. Nu este posibil pentru că nu există bază legală. Diferența este de peste o mie de voturi”, a mai spus Clotilde Armand. 

Armand și-a avertizat adversarii să nu mai „umble la voturi” și a promis că ancheta pornită privind eventualele fraude va merge până la capăt.

„Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, eu zic să încerce să mai umble la voturi. Promit că voi lupta cu toată forța mea ca tentativa de fraudare care a existat să nu rămână nepedepsită”, a mai afirmat ea.

Clotilde Armand susține că diferența de voturi dintre ea și Daniel Tudorache este de peste 1.000 în favoarea ei.

Clotilde Armand (candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL) a obținut 36.255 de voturi, iar contracandidatul ei, Daniel Tudorache (PSD) a primit 35.322 de voturi, potrivit unor surse USR.

„În 2016 ne-au furat voturile. Într-o singură noapte au schimbat rezultatele. Și nu am renunțat. Am continuat bătălia noastră în consiliul local. V-am promis atunci că acești corupți și mafia transpartinică din primărie trebuie să dispară. Pentru că această instituție trebuie să funcționeze în interesul cetățenilor și nu a partidului. Au urmat patru ani grei de luptă în care s-au întâmplat foarte multe.

Anul acesta au vrut să ne fure din nou voturile. Și i-am prins în flagrant. Am stat și am păzit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi și noapte. Am păzit fiecate vot. Și am ieșit învingători. V-am spus că matematica învinge. Acum, vă promit că voi lupta cu toată forța mea să fie pedepsiți toți cei responsabili de tentativa de fraudare a alegerilor. Lucrurile nu vor rămâne așa.

Mulțumesc tuturor colegilor pentru efortul lor, mulțumesc susținătorilor și criticilor mei. De acum începem treaba. Și avem multe de făcut împreună.

Vă mulțumesc tuturor. Această victorie este a voastră!”, a scris Armand și pe pagina sa oficială de Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.