Codrin Ștefănescu își BĂLĂCĂREȘTE colegii și șefii din PSD: ”Incredibil de mulți MINCINOȘI și trădători!” La cine se referă fostul om de casă al lui Dragnea

Când nu grăiește cu gârla și copacii, așa cum se laudă pe Facebook, debitând populisme jenante, caraghiosul Codrin Ștefănescu își bălăcărește colegii și șefii de partid, pe Facebook.

Mai nou, fostul om de casă al infractorului Liviu Dragnea insistă că PSD este un partid de mincinoși și trădători, nefiind deloc greu de bănuit la cine se referă, printre rânduri, în condițiile în care Codrin Ștefănescu a acuzat-o în repetate rânduri de trădare și pactizare cu așa-zisul stat paralel chiar pe șefa sa, prezidențiabila Viorica Dăncilă, dar și pe alții din conducerea partidului, după ce a fost surclasat de o manieră puțin spus umilitoare la congresul PSD, când visa să redevină secretar general.


”M-ati intrebat zilele astea daca mai sunt multi mincinosi si trādātori printre noi. Sunt foarte multi. Incredibil de multi. Si era important sā vā zic asta”, se văicărește traseistul politic Ștefănescu, azvârlind ”anateme” în masă peste partidul din care încă mai face parte.