Compania Lugera își bate joc de Teodorovici: "Angajăm specialist înfrumusețare chiparoși"


Compania Lugera își bate joc de Teodorovici: "Angajăm specialist înfrumusețare chiparoși"

Compania de HR Lugera și-a bătut joc de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, după ce acesta l-a insultat grosolan pe senatorul PNL Florin Cîțu: "Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!" (vedeți video AICI

Concret, compania Lugera a anunțat pe rețeaua socială Facebook că angajează specialiști în înfrumusețarea chipăroșilor.

”Angajăm specialist înfrumusețare chiparoși”, a postat Lugera pe pagina oficială de Facebook. ”Detalii la [email protected], se mai arată în mesaj, aluzie la cel de-al doilea prenume al lui Teodorovici, Orlando.

”Când vorbeam despre joburile viitorului, nu neapărat la un astfel de rol ne gândeam, dar ne adaptăm la piață. Știți pe cineva?”, a mai adăugat compania de HR.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.