Congresul PSD poate avea o singură decizie corectă: să voteze auto-desființarea partidului și să meargă, încolonat, spre sediul DNA!


Congresul PSD poate avea o singură decizie corectă: să voteze auto-desființarea partidului și să meargă, încolonat, spre sediul DNA!

Eu sper că nimeni nu are iluzii în legătură cu PSD, după încarcerarea numitului Liviu Dragnea: nu s-a schimbat nimic esențial!

Faptul că acum PSD este condus de cel mai stupid prim-ministru din istoria României, nu înseamnă că oamenii care compun această structură au renunțat să mai jecmănească statul. Dimpotrivă, Dragnea le-a lăsat moștenire o situație aproape perfectă: sistemul de impunere a legii a fost distrus, se poate fura aproape fără teamă. PSD a fost, este și va fi o grupare infracțională organizată.

Doamna Dăncilă avea ocazia să arate că vrea să facă schimbări, dar, dimpotrivă, le-a respins:

-  GRECO și magistrații români îi cer să desființeze odioasa secție de anchetare a magistraților. Premierul nu vrea.

-   A anunțat că nu o va demite pe Carmen Dan, ministrul direct responsabil de brutalitățile din 10 august 2019.

-   Ordonanța de urgență 114/2018, care a adâncit dependența de gazele rusești și ar putea distruge Pilonul II de pensii, rămâne în vigoare.

Ce face doamna Dăncilă, ca să cosmetizeze chipul hâd al #CiumeiRoșii: aduce în fruntea partidului niște submediocrități, niște necuvântătoare. Singurul merit al personajelor pe care doamna Dăncilă vrea să le promoveze în pozițiile de președinte executiv și secretar general al PSD este că nu vorbesc. Nu vorbesc, deci lumea nu știe ce hram poartă. În spatele acestor figuri se află însă armata de baroni, cu Oprișan în frunte, obișnuita oaste pusă pe jaf și distrugere.

Dragi prieteni, din februarie 2017 cer desființarea PSD. Așa cum Cato cel Bătrân își încheia fiecare discurs din Senatul Roman cu sintagma „Cartagina trebuie distrusă”, așa și eu spun de câte ori am ocazia: PSD trebuie desființat!

În februarie 2017 am avertizat că, după manifestațiile uriașe din acea iarnă, PSD vrea doar să detensioneze situația, dar nu își va abandona obiectivele. Din păcate, am avut dreptate: aproape tot ce prevedea odioasa Ordonanță de Urgență 13/2017 a fost legiferat ulterior, ba chiar s-au introdus articole mai distrugătoare decât cele deja etalate.

Tot acolo vom ajunge și după ce aparent inocenta doamnă Dăncilă va prelua PSD: vor face rele peste rele. Deocamdată, dânsa e nițel speriată și preocupată să se impună în partid. Va trece peste aceste probleme și va redeveni o pesedistă adevărată.

Nu vă lăsați, deci, păcăliți de rujul roz pe care doamna Dăncilă vrea să-l aplice peste rânjetul de hienă al PSD. Hoții rămân hoți.

Singurul loc în care PSD poate să rămână activ politic este sistemul penitenciar din România. Să se mute unde le este locul și să se joace acolo de-a politica. Domnul Liviu Dragnea îi așteaptă, să le fie din nou șef.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.