Coroiu Cristoiu al Securității, o nouă mizerie: ”Barna ar fi trebuit să îmi mulțumească după ce l-am intervievat!” Piticului Utecilă își scuipă veninul


Coroiu Cristoiu al Securității, o nouă mizerie: ”Barna ar fi trebuit să îmi mulțumească după ce l-am intervievat!” Piticului Utecilă își scuipă veninul

Notoriul Ion ”Coroiu” Cristoiu al Securității – individul care practică terorismul ”mediatic” de dinainte de ꞌ89, când era sursă a poliției politice – își duce ticăloșia la un nou nivel: mai exact, Coroiu s-a supărat pe USR-istul Dan Barna fiindcă acesta nu i-a mulțumit după ce i-a luat acel rușinos interviu în cadrul căruia Barna s-a pretat să-l pupe-n frunte pe Coroiu și să-l numească, țineți-vă bine, jurnalist reprezentativ pentru România zilelor noastre.

Vă reamintim că, la momentul respectiv, Barna și-a pus în cap o parte dintre susținători, fiindcă a acceptat să intre în capcana nefrecventabilului Cristoiu – mai multe detalii AICI.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că există și riscul ca Piticul Utecilă să fi fost victima unui tratament bizar:

” :)))) Pastilele, frate. Maestrul Coroiu al Secu s-a supărat pe Dan Barna pen că nu i-a mulțumit în scris după ce i-a luat un interviu: ‹Putea sa trimita si el un mesaj dupa emisiunea aia. ‘Alo, maestre, nu maestre, domnule, prin aceasta vă mulțumesc că am făcut un interviu’. (...) Un căcăcios, punct!“ (Aktual24)!

În 30 de ani de presă niciodată nu m-am gândit că ăl de a fost intervievat de mine ar trebui să-mi spună mulțumesc. Eu spun, de obicei, la final, “mulțumesc pentru interviu/ prezența în emisiune“, așa e politicos, și hai, pa.

Din ce spune Maaaestrul, înțeleg că la el e un amestec de spa și b*rdel, de unde pleci așa de fericit că trebuie să-ți amintești și a doua zi și să-i scrii: ‹Domle, nimeni nu...așa de bine›.

La ... trebuie scris ‹mi-a luat un interviu›”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.