Coronavirusul a ajuns și la securiștii de dincolo de Prut. 15 ofițeri SIS sunt infectați și se tratează la domiciliu. R. Moldova, calamitatea umanitară a Europei


Coronavirusul a ajuns și la securiștii de dincolo de Prut. 15 ofițeri SIS sunt infectați și se tratează la domiciliu. R. Moldova, calamitatea umanitară a Europei

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) anunță, potrivit Realitatea.md, că 15 ofițeri SIS au fost infectați cu COVID-19 și că cei mai mulți dintre aceștia au manifestat o formă ușoară care nu a necesitat spitalizare, aflându-se în izolare la domiciliu.

Potrivit SIS, situația existentă nu afecteaza activitatea Serviciului, iar procesul de lucru se desfășoară în regim normal cu respectarea recomandărilor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și ale Agenției Naționale a Sănătății Publice.

SIS continuă activitatea îndreptată spre asigurarea securităţii de stat și îndeamnă cetățenii să respecte cerințele de prevenire și combatere a pandemiei COVID-19, se mai arată în sursa citată.

Reamintim că sub administrația socialistă, rusofilă și românofobă a binomului Dodon-Chicu, Republica Moldova se află în plină criză Covid-19, devenind o calamitate umanitară a Europei.

SIS este subordonat prorusului Dodon, așa cum de altfel sunt toate celelalte pârghii informative și de forță de dincolo de Prut. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.