COVID-19 scoate ce e mai rău din oameni: PSD-ista Gabriela Firea se cațără pe cadavre și pe frici în speranța că va culege voturile naivilor


COVID-19 scoate ce e mai rău din oameni: PSD-ista Gabriela Firea se cațără pe cadavre și pe frici în speranța că va culege voturile naivilor

Sociologul și scriitorul Sebastian Lăzăroiu avertizează, pe Facebook, că primărița PSD-istă Gabriela Firea profită de criza COVID-19 pentru a se cățăra pe cadavre, pe frici, pe nesiguranțe, dând din coate în speranța că va mai câștiga votul unor naivi. Aceasta în timp ce, sub mandatul consoartei baronului Pandele, Capitala a devenit un faliment total.

”Dacă însuși covid-19 i-ar putea procura puțină simpatie, ar invita bucureștenii pe stadion”, punctează sociologul

Vă prezentăm comentariul lui Sebastian Lăzăroiu:

”Cine a zis că pandemia va scoate și ce e mai rău din oameni s-a gândit cu siguranță la Firea. Modelul de politician oportunist, gestionar al unui faliment răsunător (asta e Capitala astăzi, un faliment total), care, pe ultima sută de metri înainte de alegeri, se cațără pe cadavre, pe frici, pe nesiguranțe, dă din coate să prindă un loc în poza cu vești bune, în speranța că mai culege votul unor naivi.

Dacă însuși covid-19 i-ar putea procura puțină simpatie, ar invita bucureștenii pe stadion și i-ar înmâna cheia orașului”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.