Cristian Băcanu subliniază importanța alegerilor europarlamentare: A venit vremea să sancționăm PSD-ALDE la vot!


Cristian Băcanu subliniază importanța alegerilor europarlamentare: A venit vremea să sancționăm PSD-ALDE la vot!

Președintele comisiei juridice din cadrul PNL București, Cristian Băcanu, a acordat un interviu pentru ziare.com în cadrul căruia, printre temele dezbătuite, a atras atenția asupra importanței pe care o au alegerile europarlamentare din 2019 pentru România. Concret, liberalul a reliefat că românii au șansa să dea un vot de blam celor de la PSD-ALDE pentru răul pe care l-au făcut țării.

"Am stat în frig luni de zile în Piața Victoriei, ne-au bătut, ne-au fugărit, ne-au gazat (pe 10 august), am cântat, am strigat, ne-am revoltat și am suferit mult după acțiunile ilegitime ale actualei majorități. Este prima oară când putem să îi lovim NOI așa cum se cuvine într-o democrație: la vot!

Votul de la europarlamentare poate fi un vot de blam, iar noi trebuie să ne mobilizăm suficient de mult pentru a transmite cel mai puternic mesaj cu putință celor din PSD și ALDE: 'Ați mers prea departe, abuzurile voastre se opresc aici!'. Dar votul trebuie să fie animat de un mesaj mult mai amplu, legat de economie, de cursul valutar, de investiții, de lipsa unor noi spitale, de lipsa autostrăzilor, de faptul că nu au respectat programul de guvernare în general. A venit vremea să îi sancționăm la vot.

Țara asta și-a înfăptuit idealurile cu oameni de mare anvergură, cu viziune politică și nu cred că la 30 de ani de la căderea comunismului România este incapabilă să trimită în Capitala Europei o echipă de oameni care să calce pe urmele lăsate de Ion C. Brătianu, Nicolae Titulescu sau Vaida Voievod. A venit timpul să rupem lanțul de amatorism și profitori", a declarat candidatul PNL la europarlamentare. 

Citiți AICI interviul integral

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.