Cristina Trăilă, încolțită de doi bădărani. "Genunche" Pop și Palada, protagoniștii unor reacții mizerabile într-o emisiune de televiziune


Cristina Trăilă, încolțită de doi bădărani. "Genunche" Pop și Palada, protagoniștii unor reacții mizerabile într-o emisiune de televiziune

Deputata PNL Cristina Trăilă a participat marți seară în cadrul unei emisiuni de televiziune în care a fost victima unui nou episod de bădărănie marca PSD. 

Liviu "Genunche" Pop, deranjat că Trăilă nu-l lăsa să-și debiteze inepțiile, i-a dat acesteia următoarea replică: "După ce sunteți divorțată, sunteți și nevorbită".

Ulterior, sociologul Mirel Palada, cunoscut pentru agresivitate după ce l-a luat l-a bătaie la propriu în 2017 într-o emisiune pe senatorul USR Mihai Goțiu, a avut la rândul său o replică grobiană pentru liberală. 

Cristina Trăilă comentase scandalul din ședința CEx a PSD din care s-a aflat că Manda a jignit-o pe Dăncilă spunându-i că e "proastă", conform România TV.

Trăilă: Asta e ipocrizie. Noi nu jucăm teatrul ăsta ieftin. Eu cel puţin în partid nu am auzit în partid să i se spună candidatului că e prost.

Palada: Că vă e frică că vă că***i pe voi.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.