CTP îl aruncă în aer pe Nicolae Bănicioiu: E un CRIMINAL dovedit! Este ARESTABIL pe loc!

Nicolae Bănicioiu – fost ministru PSD-ist al Sănătății în perioada carnagiului de la ”Colectiv” – este ”un criminal dovedit arestabil pe loc”, a susținut jurnalistul Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție la Digi24.

Totodată, jurnalistul și-a manifestat convingerea că este de-a dreptul imposibil ca Raed Arafat să nu fi văzut filmarea intervenției puțin spus defectoase, deși șeful ISU neagă cu un tupeu fenomenal.

„Este imposibil sa nu fi vazut aceste imagini. Aceste imagini sunt oficiale, nu sunt filmate de un amator, sunt imagini oficiale pe procedura, care au fost predate de cel care le-a filmat pe scara ierahica si acolo s-a oprit. Cui sa le predea? La ISU si la IGSU, ca de acolo apartine acest ofiter care a filmat. Dar Arafat are un tupeu fenomenal”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Referitor la atitudinea lui Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii la momentul tragediei din Colectiv, care a refuzat sa vina la audieri, Cristian Tudor Popescu a afirmat ca acesta e „arestabil pe loc”.

„Cum sa vina Banicioiu, cand este un criminal? Este un criminal dovedit, nu are a veni decat ca sa fie audiat si apoi retinut, pe declaratiile facute atunci – ‘avem tot ce ne trebuie sa rezolvam totul in spitalele noastre’. In felul acesta a omorat oameni.

Banuiesc ca va fi adus cu mandat, daca intre timp nu fuge din tara. Este arestabil pe loc. Poate fi pe loc transformat in retinut”, a mai spus CTP.