CTP spune pe nume adevărului care doare: “Problema PSD e că numărul de morți se scrie cu trei cifre în România. Cu cinci ar fi fost Paradisul“


CTP spune pe nume adevărului care doare: “Problema PSD e că numărul de morți se scrie cu trei cifre în România. Cu cinci ar fi fost Paradisul“

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză a atitudinilor politice generate de criza sanitară COVID-19 și a explicat motivul pentru care susținătorii PSD nu sunt deloc fericiți de faptul că în România mortalitatea e mică, știind că aceasta este consecința directă a unei bune gestionări a situației de către guvernul actual.

CTP spune, astfel, lucrurilor pe nume, susținând că adevărata durere a PSD-ului și a celor din tabăra stângii e faptul că mortalitatea în România e mică.

“Problema lor, a PSD-ului, ALDE, Pro România, problema lor principală, foarte deranjantă pentru ei, este că numărul de morți se scrie cu trei cifre în România. Și nu cu patru, măcar cu patru dom’le. Cu cinci ar fi fost paradisul. Ia să fi avut și noi aici măcar un 30.000 de morți, acum. Pai nu mai aveau nevoie de hotărârile CCR cu amenzile, de a spune de cinci ori pe zi că nu se testează destul, de Comisia Sparanghel și toate poveștile astea. Atunci era simplu: ‘Guvernul criminal, iată oamenii au murit din pricina nenorociților, a criminalilor, a incompetenților ’. Era foarte simplu.”, a spus CTP la Europa FM.

Deși de o duritate ieșită din comun, declarația lui Cristian Tudor Popescu pare a semăna foarte mult cu o stare de spirit foarte prezentă în rândurile susținătorilor PSD. De altfel, mulți dintre ei au chiar tendința de a nega existența coronavirusului, fapt ce ar face ca deciziile guvernului liberal din această perioadă să pară profund greșite.

“Asta e problema, dacă nu ai mai mulți morți, vii acum că poate sunt mai mulți morți decât sunt în aceste statistici. Atunci vedem toate aceste sărituri la gât ale PSD-ului față de guvern care vin să compenseze aceasta lipsă: nu avem destui morți”, a continuat CTP. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.