CTP șterge pe jos cu secția specială: ”E GESTAPO! Vor s-o ARESTEZE pe Kovesi!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri abuzurile săvârșite, joi, de secția special împotriva Laurei Codruța Kovesi. ”Secția specială e un Gestapo”, a acuzat CTP, la Digi 24, susținând că fosta șefă a DNA a fost ”îngrămădită ca într-un gang” și că se vrea arestarea acesteia.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Cristian Tudor Popescu.

”Secția specială e un Gestapo (…) Asta s-a vrut, aici s-a dorit să se ajungă (…) Tot ce au făcut ei împotriva Laurei Codruța Kovesi e demolabil în 24 de ore de către un avocat profesionist, pe chestiuni de procedură, domnilor, nici nu este nevoie să facă acțiuni pe fond! Modul în care a fost înghesuită ca în gang doamna Kovesi de această secție, în disprețul oricăror proceduri, spune totul.

Idealul lor sunt cătușele. S-o scoată pe doamna Kovesi de acolo din secție cu niște cătușe la mâni. Să o vadă, să o pozeze toată lumea, să o dea la televiziuni. Încă nu au suficient curaj să meargă până acolo, dar poate or să facă și asta. Nu m-ar mira deloc să o aresteze. Nu m-ar mai mira nimic. Ei vor să o distrugă ca imagine tocmai pentru că doamna Kovesi reprezintă foarte mult. Problema e ceea ce a devenit ea și ce poate să devină în continuare. Este un simbol la noi, în România, este un simbol în Uniunea Europeană și este un simbol care, iată, a trecut și oceanul (…) Laura Codruța Kovesi reprezintă Justiția europeană acum”, a declarat Cristian Tudor Popescu.