CTP taxează dur abordarea criminală a PSD: Se vor bloca cimitirele ca în SUA! Nu vom mai avea unde să înmormântăm oamenii!


CTP taxează dur abordarea criminală a PSD: Se vor bloca cimitirele ca în SUA! Nu vom mai avea unde să înmormântăm oamenii!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a transmis marți, la Digi24, că discursul de astăzi al președintelui Klaus Iohannis a fost unul bine-venit, mai ales în condițiile în care Ciolacu, Ponta și Tăriceanu au o abordare criminală, vrând să nu voteze prelungirea stării de urgență ce se impune din cauza epidemiei COVID-19.  

CONSULTAȚI ȘI: Iohannis avertizează privind inconștiența pesediștilor: "Ar duce la o creștere vertiginoasă de noi cazuri de infectare"! Textul decretului semnat de președinte pentru prelungirea stării de urgență

Jurnalistul a transmis că în cazul în care nu se va prelungi starea de urgență pentru a se limita răspândirea COVID-19, atunci în România, precum în SUA, se vor bloca cimitirele, întrucât nu vor mai exista locuri unde să fie înmormântați cetățenii

CTP: "Mesajul președintelui Klaus Iohannis a fost corect și bine-venit de la un capăt la celălalt. Este nevoie de acest mesaj acum având în vedere că tensiunea socială crește, crește de asemenea tensiunea politică și diverse personaje încearcă să speculeze această situație. Este necesar acest apel de vreme ce șefi de partid ca domnii Ciolacu, Tăriceanu și Ponta doresc, intenționează să nu voteze în Parlament prelungirea stării de urgență. Dacă vor face asta este într-adevăr un act iresponsabil, chiar criminal. Firește, rolul opoziției este să critice. Autoritățile în clipa de față fac greșeli, dar ca răspuns la aceste greșeli să nu votezi starea de urgență, asta fiind soluția, păi ce urmează după aceea dacă nu votezi starea de urgență? Practic, nu se mai prelungește starea de urgență, ieșim cu toții în stradă, ne ducem unde avem treabă și așteptăm după aceea să se blocheze cimitirele ca în SUA, să nu mai avem unde să înmormântăm oamenii. (...) Presiunea va fi din ce în ce mai mare. Oamenii au deja o lună de izolare în spiate. Psihic este greu de suportat. Mai vine încă o lună, urmează o perioadă critică, deci mesajul președintelui este corect și bine-venit".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.