CTP trage un semnal de alarmă: Ponta e cel mai periculos personaj de pe scena politică în clipa asta!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a tras un semnal de alarmă, miercuri seară, în cadrul emisiunii lui Cosmin Prelipceanu la Digi24.

Concret, CTP a atenționat că indiferent de rezultatul moțiunii de cenzură pesediștii au în plan supraviețuirea politică alături de Pro România și ALDE. Mai mult, CTP a subliniat că Victor Ponta este cel mai periculos politician al momentului, iar obiectivul lui, așa cum mulți bănuiesc, este cel de a prelua din nou comanda PSD.

Redăm analiza lui CTP:

"Dincolo de fanfaronadele lui Dăncillă, o grămadă de pesediști își pregătesc supraviețuirea în acest moment. Chiar dacă trece moțiunea de cenzură, pesediștii își pregătesc supraviețuirea împreună cu Pro România și ALDE. S-au produs deja numeroase dezertări de onoare și continuă aranjamentele de la o zi la alta.

Vă rog să fiți atenți la Victor Ponta în acest moment. Victor Ponta este cel mai periculos personaj, după părerea mea, de pe scena politică în clipa asta pentru că este mult mai eficient și mai versatil decât Dragnea și Dăncilă la un loc, acum, după experiența politică acumulată. Obiectivul lui Ponta este supraviețuirea PSD sub comanda lui. Acesta este obiectivul final realizat prin intermediul Pro România și ALDE", a spus CTP.