Culmea nesimțirii: după ce a dus România în cea mai cumplită epidemie de rujeolă, cu zeci de copii morți, PSD-istul Florian Bodog, plagiator absolut și fost ministru zero barat, dă lecții noilor guvernanți


Culmea nesimțirii: după ce a dus România în cea mai cumplită epidemie de rujeolă, cu zeci de copii morți, PSD-istul Florian Bodog, plagiator absolut și fost ministru zero barat, dă lecții noilor guvernanți

Fost ministru PSD-ist al Sănătății și plagiator prolific, controversatul Florian Bodog are nesimțirea epocală să dea lecții și să certe guvernul PNL, după ce a reușit funebra performanță ca, în mandatul său, să ducă România în cea mai cumplită epidemie de rujeolă, cu mii de infecții și zeci de copii morți.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) amintește, pe Facebook, cine este de fapt acest Florian Bodog, care a făcut zob sistemul românesc de sănătate, înhăitat fiind cu PSD-ista Sorina Pintea, șpăgara de la Baia Mare.

Vă prezentăm declarațiile lui Mircea Marian:

”Acum, că veni primavara, a ieșit de la vizuină și vizigusterul Bodog, excepțional ministru PSD al Sanătății, ne oferă sfaturi și ceartă guvernu’ incompetent.

Ok, trecem peste faptul ca Bodog e un plagiator, și Ponta a plagiat, dar uite-l ce vioi e.

Trecem și peste faptul că Bodog e penal, și Tăriceanu e, dar tot nu s-a retras, plângând de jenă.

Dar Bodog a reușit performanța ca, în mandatul său, să ducă România în cea mai cumplită epidemie de rujeolă. Cu mii de infecții și zeci de copii morți. Greșit se crede ca e vina lui Steer și a sectei ei. Vina majoră a fost a ministerului, care nu s-a ocupat de vaccinarea copiilor din comunități foarte sărace, unde nu erau medici de familie. Epidemia s-a mai potolit când Bodog a plecat și medicii s-au dus în aceste comunităti.

Cât despre antivacciniști, hai să nu uităm că PSD a blocat legea și e clar că a făcut-o cu OK-ul lui Dragnea, iar Bodog a tăcut mâlc.

Să nu uităm. Să nu uităm că alde ăștia, ratatul ăla pe care nici fetițele lui Negoiță nu-l f&teau pe gratis, spagara de la Baia Mare și Bodog au făcut zob sistemul medical de stat, în timp ce clientela lor facea averi uriașe. Iar acum ne uităm stupefiați cum vine coronavirusul peste noi”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.